Lifestyle

Komentari 0

Biste li se mogli izvući odavde? Zavirite u zadivljujući i najveći snježni labirint na svijetu

Biste li se mogli izvući odavde? Zavirite u zadivljujući i najveći snježni labirint na svijetu

Tematski park Snowlandia u Poljskoj proteže se na više od od tri tisuće kvadratnih metara. Popularna turistička atrakcija privlači one koji su dovoljno hrabri da zakorače u ledeni svijet

Tematski park, Snowlandia u Zakopanama u Poljskoj sadrži snježni labirint od tri tisuće kvadratnih metara, veći od 15 teniskih terena.

POGLEDAJTE VIDEO:

U labirintu veličine 15 teniskih terena, izgrađenom od snijega i leda, otvoren je tematski park.

Snowlandia je najveći ledeni labirint na svijetu, koji izaziva posjetitelje na izazov da pobjegnu iz njega.

Smještena u planinama Tatre, nevjerojatna građevina prvi put je izgrađena 2016. i postala je popularna turistička atrakcija. Oni koji su dovoljno hrabri da krenu u labirint ulaze kroz zadivljujući ledeni dvorac.

Cilj je pronaći svoj put kroz labirint kako biste se mogli popeti na dvorac i uživati u zapanjujućem panoramskom pogledu na krajolik.

Sam dvorac replika je srednjovjekovnog dvorca i visok je impresivnih 14 metara.

Posjetitelji mogu gledati vitezove kako se bore ili uživati u demonstraciji lokalnog kovača. Ako ste dovoljno dobri da pronađete put, možete izaći iz dvorca ili kroz vrata ili kroz manje tradicionalni ledeni tobogan.

Atrakcija je jedna od rijetkih takvih u svijetu.

Snowlandia također ima niz ledenih i snježnih skulptura, stazu za sanjkanje i mini-zoološki vrt koji uključuje životinje poput arktičkih lisica i planinskih ovaca.

Ulaz u park košta oko pet eura za odraslu osobu ili 20 eura za četveročlanu obitelj, a izlet u labirint košta dodatnih 6 eura.

Park je općenito otvoren od prosinca do ožujka, ali u potpunosti ovisi o vremenu, donosi The Sun.

Najčitaniji članci