Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Bizarni zakoni o seksu: Zbog auto-trube u zatvor!

Bizarni zakoni o seksu: Zbog auto-trube u zatvor!
2

Većina bizarnih zakona o seksu, poput zabrane nošenja korzeta stara je više od stotinu godina i nikada se ne provodi. Nažalost, postoje i iznimke

VIDEO

Ljubitelji seksa u automobilu bezbrižno mogu uživati u gradu Cour d’Arlene u američkoj državi Idaho. Ondje zakon policiju prisiljava na pristojnost i diskreciju. Posumnja li policajac da par vodi ljubav u automobilu, mora zatrubiti tri puta i pričekati dvije minute prije no što se približi “vrućem” automobilu. No budući da u Americi gotovo svaki grad ima svoje specifične zakone, auto-moto ljubavnici ne smiju se previše zanijeti. Tako je u Carlsbadu zabranjeno vođenje ljubavi u parkiranom automobilu tijekom pauze za ručak, osim ako auto ima zavjese.
U Liberty Corneru trebaju paziti što rade. Ako u naletu strasti slučajno pritisnu trubu, mogu završiti u zatvoru. Neki od američkih zakona vrlo su precizni. Tako je u pennsylvanijskom Harrisburgu zabranjeno voditi ljubav s vozačem kamiona u naplatnoj kućici. U Tremontonu, u Utahu, zakon jasno zabranjuje ženi da vodi ljubav s muškarcem dok se voze u kolima hitne pomoći. Osim što će morati platiti globu, njezino ime bit će objavljeno u lokalnim novinama. No za muškog sudionika u zločinu zakon ne predviđa kaznu. Većina nebuloznih zakona o seksu stara je više od stotinu godina i nikada se ne provodi. Nažalost, ima i iznimki.
Tako je 1989. James David Mosley osuđen na pet godina jer je supruzi pružio oralne užitke, uz njezin pristanak. No nezahvalnica ga je tužila kako bi dobila prednost u brakorazvodnoj parnici i skrbništvo nad njihovo dvoje djece. Nakon što je Mosley odležao 19 mjeseci, oslobođen je, a zakon star 156 godina konačno ukinut.

~~~ U američkom Connorsvilleu zakon zabranjuje muškarcu da puca iz vatrenog oružja dok njegova partnerica doživljava orgazam.

~~~ Ljubitelji pornografskih filmova uživali bi u Belgiji. To je jedina zemlja koja nikada nije cenzurirala “filmove za odrasle”.

~~~ U američkom gradu Merryvilleu žene ne smiju nositi korzete jer se “privilegija divljenja oblom, nesputanom tijelu mlade žene ne smije uskratiti normalnom, punokrvnom američkome muškarcu”. No u Clevelandu žene ne smiju nositi cipele od lakirane kože kako muškarac ne bi u njima vidio odraz onoga što se nalazi ispod njezine suknje.

~~~ U Singapuru je oralni seks protuzakonit, osim ako je sastavni dio predigre. Također je zabranjeno hodati gol po kući.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Mi Hrvati vlasnici smo najstarijeg restorana u SAD-u. Kod nas su jeli Tesla i JFK'
EKSKLUZIVNO ZA 24SATA IZ NEW YORKA

'Mi Hrvati vlasnici smo najstarijeg restorana u SAD-u. Kod nas su jeli Tesla i JFK'

Plus+ Delmonico's je prvi američki "fine dinning" restoran otvoren 1827. godine i prvi je dopuštao ženama okupljanje te uveo i tiskane jelovnike, a sadašnji je vlasnik hrvatski državljanin Dennis Turčinović

Dnevni horoskop za petak 17. svibnja: Jarcu će pristići lijepa vijest, a Ovan će biti s djecom
ŠTO ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

Dnevni horoskop za petak 17. svibnja: Jarcu će pristići lijepa vijest, a Ovan će biti s djecom

Pročitajte dnevni horoskop za petak 17. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Kako držite novac u novčaniku? To otkriva hoćete li se obogatiti
I BOJA JE VAŽNA

Kako držite novac u novčaniku? To otkriva hoćete li se obogatiti

Nije svejedno jeste li kupili novčanik sami ili ga dobili na poklon. Preporuka je da ga sami izaberete i kupite kako bi ga kasnije voljeli i rado svoj novac držali u njemu