Obavijesti

Lifestyle

Komentari 23

Blogerica tvrdi: Zarin broj 12 traperica je manji od broja 8 u druga dva high street dućana

Blogerica tvrdi:  Zarin broj 12 traperica je manji od broja 8 u druga dva high street dućana
1

Modni Instagram profil blogerice the_rebeccaedit otkrio je nevjerojatnu razliku u brojevima između 'high street' brendova nakon što je kupila tri para traperica iz Zare, Topshopa i ASOS-a

VIDEO

Modna obožavateljica Becki (na Instagramu the_rebeccaedit) iz Leedsa na Instagramu je podijelila svoje borbe s online kupovinom tvrdeći kako 'nema riječi'. Blogerica je podijelila tri fotografije u trapericama iz svake od trgovina u kojima su kupljene.

POGLEDAJTE VIDEO: Roba za rad od doma

Pokretanje videa...

Roba za rad od doma 00:41

Par veličine 8 s ASOS-a joj je dobro stajao, dok je veličina 10 iz Topshopa bila malo 'prostrana', ali najveći par traperica je bio i najlošiji. Becki se potrudila navući traperice veličine 12 iz Zare preko bedara, ali jednostavno nije išlo te je zato odlučila podijeliti fotografiju sa svojim pratiteljima na Instagramu u nadi da će im odvratiti pažnju od fokusiranja na veličine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Becki | LIFE & STYLE | OOTD (@the_rebeccaedit)

Ispod fotografije je napisala poduži post u kojem stoji:

'Odjeća je napravljena kako bi se prilagodila vašem tijelu. Nemojte nikada mijenjati svoje tijelo radi odjeće!'. Dimenzije, konkretno, veličine 'high street' odjeće. Nemam riječi. Veličina nije točna znanost (posebno u brzoj modi) i ne možete mjeriti svoju vrijednost prema veličini broja na etiketi!', napisala je i nastavila:

'Mislim, pogledajte!  Bijele traperice su veličine 8 - malo tijesne, ali dobre. Crne su veličine 10, ugodne su i udobne. Plave traperice se one koje nisam mogla navući preko stražnjice (vidi konačnu fotografiju) su veličine 12. Zato nije ni čudno što nitko ne zna koja je točno njihova veličina.

U daljnjem tekstu, vidno bijesna blogerica, napisala je kako je ovo za nju ludilo i da se ne osjeća ugodno u svom tijelu i vlastitoj koži, te bi ju traperice natjerale da se osjeća loše, bezvrijedno, debelo... Nastavila je: 'Sve vas preklinjem, MOLIM VAS da odjeća ne definira to što osjećate prema sebi. Više ste više od oznake veličine. Više ste više od onih traperica koje vam ne stoje kako treba. A ako vam nešto ne odgovara, sjetite se da je sve u redu s vašim tijelom i da nije SVE u redu s odjećom'. 

Becki je dodala da iako prihvaća da postoji mala razlika u veličini između marki, ona tvrdi kako 'ne može shvatiti svijet u kojem je broj 12 manji od traperica veličine 8'.

Njeni sljedbenici oduševljeni su njenom objavom, te joj zahvaljuju na pozitivnom podsjetniku. Jedna pratiteljica je komentirala: 'Ovo je tako dobar podsjetnik! Hvala ti!', dok je druga dodala: 'Hvala vam što ste podijelili ovo - mislim da bi ovo mnogi ljudi morali čuti',, piše The Sun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith