Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
41 komentara

Bolno priznanje: Biološku kćer ipak volim više nego posvojenu

Od početka sam se osjećala drugačije s Charlie nego s June, voljela sam je, ali više kao da je dijete od prijateljice, nego moje, napisala je mama dvije djevojčice, koja kaže da se i suprug tako osjeća

Dreamstime
Foto: Dreamstime
41 komentara

Žena koja je htjela ostati anonimna je na Redditu ispričala svoju priču o odgajanju biološkog i posvojenog djeteta. Kako je napisala, oduvijek je znala da će ona i suprug posvojiti dijete jer nisu mogli imati vlastito, ali je nakon godinu dana u braku ostala trudna. Devet mjeseci kasnije je rodila svoju prvu kćer June, a kad je curica navršila dvije godine, par je posvojio i drugu djevojčicu, Charlie. Iako je sudjelovala u trudnoći Charliene mame i bila na njezinom porodu, priznaje da prema njoj nije uspjela uspostaviti 'pravi majčinski odnos'.

Foto: dreamstime

- Od početka sam se osjećala drugačije s Charlie nego s June, voljela sam je, ali više kao da je dijete od prijateljice, nego moje - napisala je mama dvije djevojčice, a kaže da je i suprug imao iste osjećaje. Napisala je i kako su svi savjeti na koje je nailazila govorili da će taj osjećaj proći, i da si samo mora dati vremena. No požalila se da se i tri godine kasnije osjeća isto. Kaže kako zna i da ponekad djetetovo ponašanje može 'usporiti' rađanje povezanosti, ali napominje kako to ovdje nije bio slučaj jer je Charlie krasno dijete, u mnogočemu i bolja od svoje dvije godine starije sestrice. 

- Nemojte me krivo shvatiti, volim svoju kćer, ali ne mogu se oteti dojmu da nije moja, kao da brinem o djetetu od prijatelja ili nekog iz obitelji - požalila se mama.

PAZITI S BOTOKSOM 'Medicinske sestre smijale su se mojim unakaženim usnama'

Iako su se mnogi složili da mama 'nije loša osoba jer se tako osjeća', neki su je upozorili i kako bi curice mogle početi primjećivati da radi razliku među njima. S tim su se posebno složili oni koji su i sami posvojeni, pa je jedna žena napisala da je i sama posvojena, i da je njen otac uvijek radio razliku između nje i sestre koja je njegovo biološko dijete, iako to nikad nije htio priznati. 

Foto: Dreamstime

- I ja sam posvojena, jedina od mojih sedmero braće i sestara, i definitivno sam se osjećala drugačije dok sam odrastala - napisala je druga, a jedna je mama dodala kako se 'nada da djevojčica nikad neće saznati kako se osjećala prema njoj,  te kako bi se djecu trebalo voljeti jednako,bez obzira odakle su'.  

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message