Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Borba za život: Rodila četvrtog sina, a onda saznala da ima rak

Nakon što se ispostavilo da je madež koji je uklonila zapravo melanom, Amanda iz Melbournea je, uz brigu o maloj bebi i troje starijih sinova, morala krenuti na terapiju

Foto: GoFoundMe
6 komentara

Odmah nakon što je rodila četvrtog sina Victoriana, Amandi iz Melbournea su liječnici  rekli da joj zbog komplikacija pri porodu moraju odstraniti maternicu. Nedugo nakon toga, ovoj majci četiri dječaka su otkriveni i krvni ugrušci u plućima, zbog čega su joj u bolnici savjetovali da si dvaput dnevno narednih šest mjeseci daje injekcije koje bi trebale razrijediti krv. I baš kad su Amanda i suprug Joseph odlučili da će, usprkos njenom stanju pokušavati i s četvero djece voditi normalan život, došla je konačna nevolja. Amanda je saznala da ima i rak. 

Ovu je priču umjesto nje na jednoj australskoj stranici za pomoć bolesnim majkama napisala Amandina bliska prijateljica, Chloe Bilston. 

Foto: GoFoundMe - Otprilike četiri tjedna nakon poroda i saznanja o ugrušcima, život joj se napokon počeo vraćati u normalu. Barem se tako činilo, dok joj nisu javili da je madež koji je nedavno bila uklonila zapravo melanom – napisala je Chloe.

Naime, nedugo nakon poroda, s jednomjesečnom bebom u naručju, Amanda je otišla ukloniti madež. 

BOŽIĆNO ČUDO U OSIJEKU 'Marija je Božji dar, rodila sam i odmah su mi operirali tumor'

- A onda je uslijedio najgori poziv u njenom životu. 'Imate rak kože', rekao je liječnik s druge strane – priča Chloe. 

Te riječi, kako kaže Amandina bliska prijateljica, najbolje pokazuju kako se savršena obiteljska sreća rasprši u trenu. Sada je Amanda, uz brigu o maloj bebi i troje starijih sinova, morala krenuti na terapiju i pokušati se boriti s ovom smrtonosnom bolesti. A da joj barem malo pomogne u svemu što ju je snašlo, prijateljica Chloe je u njeno ime pokrenula sakupljanje novca za liječenje i životne troškove, a brzo je sakupljeno nešto više od četiri tisuće dolara (oko 26 tisuća kuna). 

Foto: GoFoundMe

-  Žao mi je što se baš Amandi to dogodilo – napisala je Chloe napominjući kako je njena prijateljica najvelikodušnija osoba koju poznaje. Dodala je i kako je Amanda uvijek bila prva kad je bilo kome trebala pomoć, te kako je uvijek bezuvjetno davala, svojoj obitelji ali i drugima oko sebe. 

NAPADAČ MU RAZBIO GLAVU Umro dječak (16) koji je spasio vlastitu majku od silovatelja
- Ona to ne zaslužuje – priča Chloe koja se nada da će novci koje je za nju počela sakupljati na stranici GoFundMe Amandi pokazati da 'nije sama i da će ljudi sada stati uz nju i boriti se s njom'. 

-  Nitko kroz ovo ne bi trebao prolaziti, a ta četiri dječačića trebaju mamu – zaključuje Amandina prijateljica Chloe.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message