Obavijesti

Lifestyle

Komentari 16

Božićni poklon koji žene doista ne žele naći pod svojim borom

Božićni poklon koji žene doista ne žele naći pod svojim borom

Muškarci često čekaju do zadnjeg trenutka s kupnjom dara i jedan poklon odabran u žurbi djeluje im posve prikladno - a to su razni poklon paketi s gelovima za tuširanje te kremama. No, žene ih mrze

VIDEO

Kad birate poklon, najbolje je odabrati nešto osobno i originalno, no u nedostatku vremena i ideja - najlakše je posegnuti za onim što se prvo nalazi na polici. Ipak nemojte to učiniti - jer to vaše partnerice, majke, tete ili učiteljice vaše djece neće to osobito cijeniti. Naime, nedavni je Facebook post otkrio koji je poklon, prema mišljenju žena, najgori odabir za njih.

POGLEDAJTE VIDEO: Oprez s borom

Pokretanje videa...

Uživajte s oprezom: Snijeg za bor izaziva iritacije 01:01

Prema njemu, setovi nepoznatih losiona i hidratantnih krema za tijelo u već pripremljenim poklon paketima nisu nimalo poželjni, prenosi Daily Mail

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ove godine morate izbjegavati jedan božićni poklon prilikom kupovine žena u svom životu - a vidjet ćete ih u poklon odjeljku gotovo svake trgovine.

Male bočice parfimirane hidratantne kreme, pjenušavog sapuna za tijelo i parfema marke koja izrađuje jednokratne poklon-pakete s božićnom tematikom nisu popularne među damama.

Taj se poklon prosljeđuje, prodaje ili baca

To potvrđuje i Facebook objava u kojoj se moli ljude da ne poklanjaju ovakve pakete ženama, a među pripadnicima ljepšeg spola podijeljena je čak 300.000 puta. 

'Žene u vašem životu to ne žele', rekla je jedna žena, izazvavši pravu polemiku o nepoželjnosti malih bočica uklopljenih u jedan dar.

Drugi su otkrili kako su pakete često ostavljale neiskorištene ili prenamijenjene, ili ih su žene koje nisu cijenile dar stavljale na prodaju.

Žena je luda za Božićem pa ju je natjerao da sastave 'ugovor'
Žena je luda za Božićem pa ju je natjerao da sastave 'ugovor'

- Ako ste ikad bili na garažnoj rasprodaji, znate da možete naletjeti na gomilu takvih neotvorenih paketa - komentirala je jedna žena.

Šareni paketi ispunjeni svjetlucavim losionima, kupka s mjehurićima s mirisom ruže i svjetlucave vrećice za šminku nižu se na policama trgovina u mjesecima prije Božića. Ti paketi su često neprepoznatljivih marki, s imenima poput 'baršunasta ruža ili losion od zvjezdane prašine'.

Izuzetak od pravila da ne kupujete pakete čine oni omiljenih brendova određene žene, parfemski setovi omiljenog mirisa ili pak dragi brend organske kozmetike. No, prije kupnje provjerite nema li ona već zalihu takvih proizvoda.

Što žele pod bor?

Modni dodaci - naušnice, naočale ili sat tri su opcije s kojima najmanje možete pogriješiti pri odabiru poklona. Ako dovoljno poznajete osobu kojoj kupujete poklon, onda vjerojatno već sad znate preferira li minimalizam ili luksuz, pa sukladno tome možete odabrati nakit ili sat. Pri odabiru naočala vodite računa o okviru, pa je možda najbolje odabrati neke s okvirima kakve ona sama obično bira.

Odjevni predmet - žene generalno vole novu odjeću, u to nema sumnje, no vodite računa o tome da ste uzeli odgovarajući broj i nešto što se uklapa u njen stil. Najbolje je osluhnuti što komentira kad prolazite pokraj izloga ili općenito kad govori da bi si voljela kupiti, ali će pričekati sniženje.

Knjiga - ako ste sigurni da je dama kojoj želite dati poklon obožavateljica knjiga te rado čita, ovo je također dar s kojim je teško pogriješiti. Naprosto odaberite novi naslov od njenog omiljenog autora/žanra, a sve upotpunite lijepom posvetom.

Za male stanove: Super ideje kako napraviti 'drvce' na zidu
Za male stanove: Super ideje kako napraviti 'drvce' na zidu

Wellness bon/paket - za većinu žena ovo je sinonim za potpuno opuštanje. Ako imate djecu, zamolite bake da ih pričuvaju, organizirajte sve i odvedite je na zaslužen odmor.  

Tehnologija - od raznih gadgeta, opreme i dodataka, osluškujte njene želje i nabavite ono o čemu sanjari. Ne morate joj kupovati novi mobitel ili računalo ako za to nema potrebe, no ako baš znate da si želi nove kvalitetne slušalice za slušanje glazbe dok trči, to je odličan poklon. Također, sve više žena želi nositi pametne satove, narukvice za praćenje njihova zdravlja i ciklusa te slične inovativne tehnologije.

Male stvari - napunite teglu njenim omiljenim slatkišima, zavežite mašnu i imat ćete originalan poklon koji će joj sigurno svidjeti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme
Razbijeni mitovi u koje mnogi vjeruju: Evo kako prati ručnike da što dulje ostanu mekani
JESTE LI ZNALI?

Razbijeni mitovi u koje mnogi vjeruju: Evo kako prati ručnike da što dulje ostanu mekani

Čak i svježe očišćeni ručnici mogu sadržavati 190.000 bakterija, a brojka se penje na čak 17 milijuna nakon samo jednog dana korištenja, ističe stručnjak