Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Britanski chef o najgoroj vrsti gostiju: Oni koji rezerviraju, a ne dođu na večeru su bezobzirni

Chef Kerridge's Bar & Grill Tom Kerridge, vlasnik prestižne Michelinove zvjezdice, objavio je emotivnu poruku posvećenu 27 ljudi koji se prošle subote nisu pojavili na rezervaciji u njegovom restoranu

VIDEO

Rezervacija u restoranu nije samo običan datum rezerviran za večeru, to je i svojevrsna obaveza. One koji to ne poštuju, poznati kuhar iz Londona, na Instagramu je nazvao 'najgorom vrstom gostiju'.

POGLEDAJTE VIDEO (Špiček se pazi u doba pandemije):

Pokretanje videa...

00:53

Chef Kerridge's Bar & Grilla Tom Kerridge, ujedno i vlasnik prestižne Michelinove zvjezdice, objavio je emotivnu poruku posvećenu 27 ljudi koji se prošle subote nisu pojavili na rezervaciji u njegovom restoranu, prenosi Fox News.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tom Kerridge (@cheftomkerridge)

Kuhar inovator: Izradio umjetnu kožu od kore patlidžana od koje se sada šiju zaštitne maske
Kuhar inovator: Izradio umjetnu kožu od kore patlidžana od koje se sada šiju zaštitne maske

-  Ova je industrija, kao i mnoge druge, na rubu propasti. Vaše je ponašanje sramotno i bezobzirno. Svi vi koji se ne pojavljujete  na rezervaciji i u ostalim restoranima diljem zemlje doprinosite dodatnim problemima s kojima se mi, ugostitelji već suočavamo. Rizik za propadanje našeg posla je još veći. Osoblje rasporedimo prema rezervacijama, a kada se vi ne pojavite to nas košta i dovodi do toga da ćemo morati donijeti neugodne i teške odluke o broju ljudi koji ovdje rade. Vi ste najgora vrsta gostiju i to je sebično. Nadam se da ćete se dobro pogledati jer zbog takvih kao vi posao će propasti - napisao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tom Kerridge (@cheftomkerridge)

Ljudi su ga podržali i dobio je više od 30.000 lajkova. Jedna njegova kolegica složila se s tim što je napisao.

Kraljica jede samo hranu koja je u sezoni, ni u snu ne bi probala GMO jagodu, kaže njen kuhar
Kraljica jede samo hranu koja je u sezoni, ni u snu ne bi probala GMO jagodu, kaže njen kuhar

- Tom je dobro rekao. Osoblje neće raditi besplatno jer se vi niste pojavili. Hrana se priprema i propada. To je krajnje bezobrazno - zaključila je chefica Clare Smyth.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam
Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!
POKUŠALA OBORITI REKORD

Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!

Chiara je pokušala pojesti poznatu pizzu od metra kao 101. natjecatelj. Food influencerica stigla je sa Sicilije, a karlovačka pizza koju je mazala čokoladnim namazom sad nosi ime po njoj