Lifestyle

Komentari 0

Budite kreativni: Najbolje ideje za zamatanje božićnih darova

Budite kreativni: Najbolje ideje za zamatanje božićnih darova

Savršeno zamotani darovi mogu dodati na uzbuđenju i iščekivanju blagdana. Ako ne volite da vam netko drugi zamotava poklone nego želite da oni ipak budu malo maštovitiji, sami krenite u 'akciju'

Mnogo je kreativnih načina kako da poklon bude još bolji. Uz samo nekoliko malih sitnica omot može postati zanimljiv - toliko da će osobi koju darujete biti žao otvoriti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaši darovi mogu čak postati dio vašeg božićnog dekora. Pogledajte neke zanimljive ideje:

1. Božićni pečat

Poklon zamotajte u korištenu smeđu papirnatu vrećicu i otisnite na njih božićna drvca ili bilo koji drugi svečani print.

2. Ukrasite poklon biljkom

Uzmite cvijet osušene ruže ili cijelu biljku te ju pričvrstite na samo pakiranje.

3. Kolačić

Uzmite medenjak, zaledite ga, a zatim na njega napišite ime primatelja poklona i pričvrstite kolač na poklon.

4. Ukrasni papir

Život je putovanje i ovaj papir za zamatanje to pokazuje na najšarmantniji način. Jednostavno pronađite neku staru kartu i zamotajte svoje darove u nju.

5. Životinje

Upotrijebite boje, ukrasne trakice i tekstil kako biste stvorili zabavna lica omiljenih životinja na papiru za zamatanje. Ovo je idealna ideja za dječje poklone.

6. Emotikoni

Trebat će vam žuti papir za zamatanje, a djeci će se sigurno svidjeti.

7. Sezonski ukrasi

Umjesto tradicionalnih mašni, pokušajte s nečim sezonskim, poput borovih grana ili osušenog voća, koji će se najbolje istaknuti na bež papiru.

8. Zvončići

Možete ih zalijepiti na papir ili ih pričvrstiti ukrasnom trakom.

9. Božićni detalji

Očuvana mahovina, pšenica i čičak dodaju zemljani element, a njihova boja izgleda sjajno na neutralnom zlatnom i srebrnom papiru.

10. Kraft papir

Kraft papir je sve samo ne dosadan. Zamislite ga kao prazno platno za još više božićnih ukrasa, kao što su mini vijenci, drvce od papira i komadići vrpci, piše goodhousekeeping.

 

Najčitaniji članci