Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Budite s nama: Chill&Grill Live spektakl i ovog vikenda

Budite s nama: Chill&Grill Live spektakl i ovog vikenda
1

Kroz digitalne platforme 24sata Chill&Grill donosi live cooking show s receptom za roštilj kojeg će ukućani obožavati, tu su i nagradne igre te svirka uživo najboljih hrvatskih DJ-eva i Soul Shadows banda. A na kraju članka čeka vas i Jack Daniel's nagradni natječaj

Ovogodišnji Chill&Grill cjelomjesečni je spektakl, pa tako i ovog vikenda možete uživati u sjajnom online sadržaju kojeg vam donosimo. U subotu ujutro budite s nama već od ranog jutra. U 9 sati na Facebooku 24sata pratite live cooking show Podravkinog chefa Zlatka Sedlanića koji za vas priprema šarene ražnjiće, jedan od omiljenih recepata slavonskog roštilja. Za one koji propuste Live, na portalu 24sata moći će naknadno pogledati video materijal i dobiti ideju što pripremiti ukućanima na grilu za predstojeći vikend.

Fotkajte, šaljite i osvojite vrijedne nagrade!

U podne slijedi novi krug nagradnog natječaja. Dovoljno je da pošaljete fotku svog roštilja, a prvih 10 najkreativnijih dobitnika osvaja paket za roštiljanje u vrijednosti od 300kn koji uključuje Podravkine začine za roštilj, KTC kupone u vrijednosti od 100kn i Ravlić karticu u vrijednosti 100kn za kupnju svježeg mesa za roštilj. Drugih 40 najkreativnijih dobitnika osvaja paket za roštiljanje u vrijednosti od 100kn koji uključuje Podravkine začine za roštilj. Prijaviti se možete do 22.5 stoga ovog vikenda uhvatite najbolje kadrove svog roštilja, ili majstora koji vam sprema ručak, fotkajte svoj stol, meso, umak ili marinadu i pošaljite nam slike, a mi ćemo nagraditi one najbolje.

Provedite subotu uz vrhunske DJ-eve i live svirku od Zagreba do Amsterdama

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Subotu rezerviraj za Live svirku i jedinstveni muzički koncert. Iz zagrebačkog Swanky bara glazbu će puštati DJ Duix iz agencije Urbani Eventi, a društvo će mu pratiti  Ivo Prodan Prodjo s glazbenim konceptom LIVE SAX EXPERIENCE.

3
| Foto: Dnevni Avaz/PrivatniAlbum/Facebook

Na snazi više nisu mjere prema kojima građani trebaju ostati u kući, lokali su otvoreni, a roštiljati možete i u društvu. Važno je da ostanete odgovorni, da držite razmak i da se uz Chill&Grill dobro zabavite gdje god da ovog vikenda uživate u roštilju, grilanju i zabavi s namjilijima.

   

Jedan od zasigurno najspektakularnijih događaja ovogodišnjeg Chill&Grilla bio je nastup na vrhu zgrade fantastičanog Soul Shadows benda koji za vas svira i ove nedjelju u 14. 30, a koncert možete uživo pratiti na Facebooku 24sata. Popularni band Soul Shadows čija je glazbena kvaliteta prepoznata u najboljem amsterdamskom klubu za live svirke - BOURBON STREET CLUB svojevremeno je surađivao s brojnim svjetskim glazbenicima kao što su Mario Biondi, Gregory Porter, Smoove & Turell, Beyonce Band, a ovog vikenda nastavlja se njihova glazbena priča pod nazivom CHILL&GRILL MUSIC STAGE POWERED BY JACK DANIELS.

Fill out my online form.

Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGASTRO uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill Majstor, Vegeta, coolinarika.com, Mesna industrija Ravlić, KTC, Pevex i Karlovačko.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'