Lifestyle

Komentari 0

Čarolija u Krašogradu: Posjetite klizalište, kušajte delicije...

Čarolija u Krašogradu: Posjetite klizalište, kušajte delicije...

Mališane ove godine i Krašogradu očekuje pregršt uzbuđenja u Kućici Djeda Božićnjaka gdje se mogu fotografirati s Djedicom, poslušati najljepše priče u Bajkopričalici i ostale zabavne aktivnosti

Adventsko raspoloženje zahvatilo je i Krašograd koji je odjenuo blagdansko ruho kako bi veliki i mali posjetitelji uživali u pravoj svjetlosnoj čaroliji. Božićne lampice i vesele dekoracije stvorile su u Krašogradu magično okruženje, a bogata gastronomska ponuda i mnoštvo veselih sadržaja i aktivnosti učinile su Advent u Krašogradu (u Bratini, 25 km od Zagreba) događajem koji nikako ne smijete propustiti.

POGLEDAJTE VIDEO: Adventska bajka obitelji Perlaska

U Krašogradu je ove godine prvi put postavljeno veliko klizalište za sve one koji žele aktivnije provesti vrijeme na svježem zraku. Nakon izvođenja pirueta i zabave na ledu okrijepiti se možete u posebnim adventskim kućicama koje nude fine kobasice u pecivu, aromatično kuhano vino, vruću čokoladu i slasne fritule s namazom od Bajadere.

Pored toga, za one malo gladnije u restoranu Domaćica pripremljena je i posebna prigodna ponuda nezaobilaznih tradicionalnih zimskih jela poput bunceka i domaćih kobasica s kiselim kupusom te sarme i ostalog.

Najmlađe posjetitelje očekuje pregršt uzbuđenja u Kućici Djeda Božićnjaka gdje će se moći fotografirati s veselim Djedicom, pokazati svoje vještine u zanimljivim božićnim radionicama, poslušati najljepše priče u Bajkopričalici, uživati u maratonu božićnih filmova ili ukrasiti svoja lica facepaintingom.

Advent u Krašogradu počinje 4. prosinca, a dječje radionice u Kućici Djeda Božićnjaka koje su besplatne za sve posjetitelje održavat će se subotom i nedjeljom od 4. do 19. prosinca 2021. godine prema sljedećem rasporedu:

Najčitaniji članci