Lifestyle

Komentari 13

Četiri trendi komada u novoj liniji torbica Roberta Severa

Četiri trendi komada u novoj liniji torbica Roberta Severa

Ova je linija spoj najboljih modela koje je Robert Sever predstavljao tijekom godina. Liniju torbica nadopunjuje nakit, lanci i stakleni kristali Slobodana Velickog

Gala, Marija, Karla i Marija Virginia - iako zvuče kao imena pravih ljepotica, zapravo je riječ o najnovijim torbama Roberta Severa. Nova kolekcija izrađena od kvalitetne crne kože i metalnih detalja savršeno se spaja sa zimskim odjevnim kombinacijama. 

Ova je linija spoj najboljih modela koje je brand Robert Sever predstavljao tijekom godina. Marija je torba iz kolekcije "Chic nouveau", Gala je na scenu stupila 2005. godine, a ovo je njezino osmo izdanje. Karla je praktična, a Marija Virginia najraskošnija je verzija s kožnim plisiranim volanima. Liniju torbica nadopunjuje nakit Slobodana Velickog u zlatnim i srebrnim lancima. Lanci su ukrašeni staklenim kristalima. 

- U svakoj kolekciji izbacujemo više modela, a ovih nekoliko se uvijek protežu i to kroz određene teme kolekcija. Marija i Gala su naše "signature" torbice i jako volimo kako izgledaju i koliko su pogodne transformacijama. One su zasigurno baza koja će uvijek biti u ponudi - ističu Robert Sever i Branko Basletić dizajneri popularnog modnog branda. 

Svaka torbica je posebna je i ima svoje ime zahvaljujući inspiraciji koja se krije niza nje. 

- Svaka ima svoju priču. Marija je primjerice nazvana po mojoj majci jer je za mene upravo ona oličenje klasičnog, ali pomaknutog chica - objašnjava Robert Sever.

Najčitaniji članci