Četiri znaka da ste zaljubljeni u krivog partnera i gubite vrijeme | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 78

Četiri znaka da ste zaljubljeni u krivog partnera i gubite vrijeme

Četiri znaka da ste zaljubljeni u krivog partnera i gubite vrijeme

Zaslijepljeni ljubavlju nekada ne vidimo da smo s nekim tko nije dobar prema nama. Zbog toga mnogi ostaju dugo u vezama koje nisu dobre za njih. Kako bi to izbjegli na vrijeme, pratite ove znakove

VIDEO

Ljubav je slijepa, a kad smo zaljubljeni ne vidimo neke krive stvari koje nam se nalaze ispred nosa. Ono najgore je da tek kada uhvatimo partnera u prevari ili kad nas jako povrijedi, shvatimo da smo zaljubljeni u pogrešnu osobu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Severinine ljubavi 02:13

Kako ne bismo čekali da nam se dogodi nešto 'veće' da shvatimo neke stvari, ova četiri znaka ukazuju da smo možda zaljubljeni u pogrešnu osobu.

1. Stalno tražite vrijeme s partnerom

'Nazvat ću te kasnije. Danas sam bio zauzet, sutra ćemo razgovarati. Previše sam umoran za razgovor' - ako vam sve ovo zvuči poznato, zapitajte se jeste li s pravom osobom. Naravno, morate uzeti u obzir da osoba koju volite neće uvijek biti slobodna, ali postoji tanka linija koja čini razliku. Ako ste vi taj koji neprestano traži nečije vrijeme, ali bez uspjeha, sjetite se da ste i vi dragocjeni, baš kao i vaše vrijeme, ako ne i više.

2. Nedostatak komunikacije

Iako je nedostatak komunikacije sam po sebi jasan znak, neke stvari ipak ukazuju da je veza na pragu propasti. Počinje tako što vas druga osoba neko vrijeme izbjegava. Ako vas partner izbjegava, nema o čemu pričati s vama, ne trudi se komunicirati, niti ga zanima gdje ste, što ste i kako ste, vrijeme je da shvatite da stvari možda neće ići onako kako ste htjeli. Dakle, prije nego što uložite previše svojih emocija, sjednite, opustite se i razmislite je li vrijedno toga?

3. Veza ovisi o njihovom raspoloženju

Ako razgovarate samo kad je on/ona najbolje raspoložen, velika je vjerojatnost da vaša veza dugoročno neće uspjeti. Stvari na takav način ne mogu dugo funkcionirati, čak ni onda kada želite. Razmislite dva puta prije nego se prepustite u potpunosti takvoj osobi.

Na prvom spoju: 'Što manje znamo o nekome to nam se taj čovjek zapravo više sviđa'
Na prvom spoju: 'Što manje znamo o nekome to nam se taj čovjek zapravo više sviđa'

4. Njihovi postupci ne odgovaraju njihovim riječima

Vaša bolja polovica može vas obasipati najljepšim riječima o tome koliko vas voli, koliko je zaljubljena u vas, no ako vi sljedeći dan preispitujete radi njihovih djela je li to istina, imate krivu osobu. Ako vidite da je partner dobar samo na riječima te sve što govori ne provodi u djela bilo bi dobro na vrijeme preispitati situaciju, piše Pink Villa.

POGLEDAJTE KAKO SE U VEZI SLAŽU MILA ELEGOVIĆ I RENE BITORAJAC: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 78

VIDEO

'Šokiran sam tajnom koju već godinama skriva moja supruga, cijeli naš život je ispao laž'
BIZARNA SITUACIJA

'Šokiran sam tajnom koju već godinama skriva moja supruga, cijeli naš život je ispao laž'

Nakon što je na tabletu svoje supruge otkrio šokantnu tajnu, muškarac je to anonino podijelio na ruštvenim mrežama i zatražio savjet oko toga kako se postaviti: suočiti se s njom, ili pobjeći?