Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Chrissy Teigen se zaključala u sobu kako bi pobjegla od djece

Chrissy Teigen se zaključala u sobu kako bi pobjegla od djece

Majka dvoje djece i žena Johna Legenda objavila je story na Instagramu u kojem pokušava snimiti reklamu za brend. Zaključala se u kupaonicu kako bi to napravila u miru, ali nije joj uspjelo

Chrissy Teigen svakodnevno pokazuje da iako je slavna, njezin život je jednako kaotičan kao i život 'običnih mama'. To dokazuje i njezin Instagram story u kojem se manekenka zatvorila u sobu dok je bila na odmoru kako se bi pobjegla od plača svoje djece - Lune (3) i Milesa (1).

Ova 33-godišnja mama pokušavala je snimiti Instagram story kako bi najavila suradnju s kozmetičkim brendom. Kad je završila s poslom, manekenka se nastavila pretvarati da i dalje radi kako bi dobila malo mira.

- Da, možda ste čuli moju djecu kako plaču u pozadini i ako ne uzmete ovaj popust, moja djeca će plakati još jače - rekla je Chrissy koja je za svojih 25,6 milijuna sljedbenika 'osigurala' 50 posto popusta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

Chrissy je u sljedećem videu otkrila da ne planira uskoro otići iz kupaonice.

- Još uvijek plaču, a ja se pretvaram da još uvijek snimam ovaj video. Tu jedino imam mira - rekla je.

U pozadini se može čuti kako njen muž John Legend i Chrissyina mama pokušavaju utješiti djecu, ali im to nije baš polazilo za rukom pa su zatražili Chrissy-inu pomoć.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

- Skoro sam gotova - odgovorila im je, s lukavim pogledom na licu.

Izgleda da se John u subotu sjajno provodio na putovanju. Na društvenim mrežama je pozirao s Milesom dok su krstarili rijekom Chao Praya. Iako je Chrissy trebala nekoliko trenutaka za sebe, putovanje na Tajland s obitelji ipak nije bičlo noćna mora.

Djevojčica nije disala, ali sestra (11) joj je uspjela spasiti život
Djevojčica nije disala, ali sestra (11) joj je uspjela spasiti život

U četvrtak je podijelila fotografiju Lune koja ide majčinim stopama i pozira u kupaćem kostimu za časopis u Sports Illustrated Swimsuit, piše Daily Mail.