Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Curica (7) spasila život svojoj mami po uputama s YouTubea

Kada sam se probudila medicinsko osoblje je već bilo ovdje, a moja djevojčica je bila histerična. Tako sam ponosna na nju, ne mogu vjerovati koliko je bila hrabra, ispričala je njezina majka

488171358
Foto: Lee McLean / SWNS / SWNS / Profimedia
3 komentara

Jessica Kinder (7) iz Velike Britanije gledala je Grincha kada je njezina majka Becky Green (32) dobila napadaje i srušila se. Malena se brzo snašla. Sjetila se kako je na YouTubeu gledala hitni postupak oživljavanja, zapamtila je što mora napraviti. Najprije je zalila mamino lice vodom ne bi li se 'probudila', a potom je krenula s oživljavanjem. 

U isto vrijeme je tipkala po mobitelu i ukucavala broj prve pomoći. Kada je njezina majka došla svijesti, bila je okružena medicinskim osobljem.

488171349 | Autor: Lee McLean / SWNS / SWNS / Profimedia Foto: Lee McLean / SWNS / SWNS / Profimedia

- Kada sam se probudila medicinski radnici su već bili ovdje, a moja djevojčica je bila histerična. Tako sam ponosna na nju, ne mogu vjerovati koliko je bila hrabra. Sigurno joj je bilo jako stresno, ali nije gubila glavu i pokušavala me je spasiti. To je nešto nevjerojatno za dijete od sedam godina. Ona je moj junak. Imam za nju nešto posebno za Božić - rekla je Becky nakon što se vratila iz bolnice gdje su joj liječnici otkrili epilepsiju.

ODVEO ŽRTVU U ŠOPING Kći ismijavala kolegicu zbog odjeće, tata joj 'održao lekciju'

- Pitala sam je kako je znala što treba činiti, a ona mi je odgovorila kako je jednom vidjela na YouTubeu kako netko to radi. Nisam mogla vjerovati - dodala je ova majka koja osim Jessice ima i sina od 10 godina.

Njezina kćer je u školi dobila nagradu za hrabrost i sada priča kako želi jednog dana biti liječnica ili medicinska sestra, prenosi Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message