Lifestyle

Komentari 16

Curici s Downovim sindromom poklonila lutku koja izgleda kao i ona: Srce mi je 'puklo' od sreće

Curici s Downovim sindromom poklonila lutku koja izgleda kao i ona: Srce mi je 'puklo' od sreće

Kimberly Mohlman (39) iz O'Fallona u Illinoisu je svojoj kćeri, koja ima Downov sindrom, za drugi rođendan poklonila lutku koju je dizajnirala da izgleda baš poput nje. Djevojčica je bila presretna

Kimberly Mohlman (39) je iznenadila svoju kćer za njezin drugi rođendan lutkom koja izgleda poput nje. Olive je djevojčica s Downovim sindromom, a kada je ugledala lutku bila je oduševljena.

POGLEDAJTE VIDEO:

U preslatkom videu, koji je Kimberley snimila 5. ožujka, vidi se kako Olive uzbuđeno razmotava svoju personaliziranu lutku i proučava ju. Kada ju je prvi put ugledala bila je u čudu. Zatim ju je zagrlila, potapšala po leđima i poljubila u obraz.

Njezina majka je priznala kako je počela plakati od sreće.

Pogledajte reakciju djevojčice u videu:

- Bila sam tako ponosna kada sam vidjela njenu reakciju. Srce mi je puklo od radosti kada sam vidjela koliko joj se sviđa i kako ju tapša po leđima. Mislim da je ovo jedan lijep video koji ljudima mami i osmjeh i suze radosnice. Treba nam toga više u ovim stresnim vremenima - ispričala je Kimberly.

Njezin video je prikupio više od sedam milijuna pregleda na društvenim mrežama gdje Kimberly često objavljuje snimke svoje kćeri.

Najčitaniji članci