Obavijesti

Lifestyle

Komentari 76

U prvo vrijeme braka dosta je seksa dvaput tjedno, kasnije i manje

Golotinja, priče o seksu, gledanje fotografija i crteža koji prikazuju ili sugeriraju seks 'su odvratne navike koje će muškarac vjerojatno steći ako mu je to dopušteno', stoji u knjižici

VIDEO

Iako autorica nije imala namjeru biti smiješna, njezina knjižica 'Upute i savjeti za mlade nevjeste' iz 1894.' (Instruction and advice for the young bride) danas nasmijava mnoge.

POGLEDAJTE VIDEO: Seks - zašto nam treba?

Pokretanje videa...

00:35

'Voljena žena velečasnog L. D. Smythersa', kako je Ruth Smythers nazvala samu sebe, mladim ženama pojašnjava ponašanje tijekom seksa, što očekivati i kako spriječiti snošaj. Mladenke su prikazane kao neiskusne djevojke, a muškarci kao predatori koji bez seksa ne mogu živjeti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ženama se savjetuje da 'moraju izdržati' jer će tako zadržati muža, imati osiguranu budućnost i dobiti djecu.

Seks dva puta na tjedan je u početku braka sasvim dovoljan, a na ženi je da se potrudi tu brojku vremenom smanjiti. To pak može napraviti glumljenjem glavobolje ili neke bolesti, a može se i praviti da spava dubokim snom.

Ukoliko je želi poljubiti u usta, svakako bi bilo poželjno da okrene glavu tako da mu usne završe na njezinom obrazu. Dobra prepreka je i započinjanje svađe sat vremena prije mogućeg snošaja. To će ga sigurno ohladiti. 

Muškarca, po ovoj knjizi, ne bi trebalo ohrabrivati za seks, jer bi ga oni željeli prakticirati svaki dan. Žene se upozorava da su oni 'po prirodi perverzni' i svakakve ideje im mogu pasti na pamet. Posebno oprezne žene bi trebale biti kada su abnormalne poze na stvari i korištenje usta na raznim dijelovima tijela.

Golotinja, priče o seksu, gledanje fotografija i crteža koji prikazuju ili sugeriraju seks 'su odvratne navike koje će muškarac vjerojatno steći ako mu je to dopušteno'.

Ako do seksa već dođe, žene bi trebale pripaziti da to rade u mraku. Uz to, dobro bi bilo da nose debele spavaćice koje ne skidaju sa sebe. Važno je i prije te tijekom samog čina 'mirovati što je više moguće' i ne ohrabrivati muškarca još više.Savjet je ženama da ne pomažu suprugu da dođe do kreveta po mraku jer, uz malo sreće, može pasti i ozlijediti se, a to je dobar izgovor da seksa ne bude. No, ukoliko ipak uspije i pokuša se zavući pod njezinu spavaćicu, jedan od izgovora mogao bi biti: 'Moram na zahod'.

Napominje se i kako pametne žene moraju same težiti usavršavanju metoda odbijanja i obeshrabrivanja supruga od seksa.

- Do pete godine braka taj 'nemili događaj' svesti će se na jednom mjesečno, a do desete godišnjice bi većina žena trebala uspjeti seks potpuno izbaciti iz spavaće sobe. Do tada većina vjenčanih parova već ima djecu i nema potrebe za time - napisala je ova supruga metodističkog pastora. 

Njezin sažeti savjet glasi ovako: 'Jedno kardinalno pravilo braka je to da se nikada ne smije zaboraviti: daj malo, rijetko i, prije svega, nevoljko'. 

Donosimo vam knjižicu prevedenu u cijelosti:

Za osjetljivu mladu ženu koja je imala koristi od pravilnog odgoja, dan vjenčanja je, ironično, i najsretniji i najstrašniji dan u životu. S pozitivne strane, tu je sama svadba, u kojoj je nevjesta središnja atrakcija u prekrasnoj i inspirativnoj ceremoniji, simbolizirajući njezin trijumf u osvajanju muškarca koji će osigurati sve njezine potrebe do kraja života. S negativne strane, tu je bračna noć, tijekom koje nevjesta mora platiti, da tako kažem, cijenu, suočavajući se po prvi put sa strašnim iskustvom seksa.

U ovom trenutku, dragi čitatelju, dopustite mi da kažem jednu šokantnu istinu. Neke mlade žene zapravo s radoznalošću i užitkom očekuju iskušenje bračne noći! Čuvajte se takvog stava! Sebičan i senzualan suprug lako može iskoristiti takvu nevjestu. Jedno kardinalno pravilo braka nikada se ne smije zaboraviti: DAJTE MALO, DAJTE RIJETKO, I IZNAD SVEGA, DAJTE NEVOLJKO. Inače bi ono što je moglo biti pravi brak moglo postati orgija seksualne požude.

S druge strane, teror mladenke ne mora biti ekstreman. Iako je seks u najboljem slučaju odvratan, a pogotovo bolan, mora ga se izdržati, za žene je to tako od početka svijeta, a nadoknađuje ga monogamni dom i djeca nastala iz toga. Beskorisno je, u većini slučajeva, da mlada nametne mladoženji da se odrekne seksualne inicijacije. Idealan muž bio bi onaj koji bi se obratio svojoj nevjesti samo na njezin zahtjev i samo u svrhu rođenja potomstva, takva plemenitost i nesebičnost ne mogu se očekivati ​​od prosječnog muškarca.

Većina muškaraca, ako ne bude odbijena, zahtijevala bi seks gotovo svaki dan. Mudra nevjesta dopustit će najviše dva kratka seksualna iskustva tjedno tijekom prvih mjeseci braka. Kako vrijeme prolazi, ona mora uložiti svaki napor da smanji ovu učestalost.
Glumljenje bolesti, pospanosti i glavobolje najbolji su prijatelji suprugama po tom pitanju. Argumenti, zanovijetanje, prigovaranje i prepirke također su vrlo djelotvorne, ako se koriste kasno navečer oko sat vremena prije nego što bi muž inače započeo svoje zavođenje.

Pametne žene su uvijek na oprezu za nove i bolje metode odbijanja i obeshrabrivanja ljubavnih uvertira supruga. Dobra supruga treba očekivati ​​da će smanjiti seksualne kontakte jednom tjedno do kraja prve godine braka i jednom mjesečno do kraja pete godine braka.

Do svoje desete obljetnice mnoge su žene uspjele upotpuniti svoj roditeljski život i ostvarile krajnji cilj ukidanja svih seksualnih kontakata s mužem. U to vrijeme ona se može osloniti na to da će ga njegova ljubav prema djeci i društveni pritisci zadržati u kući. Baš kao što bi trebala biti uvijek spremna zadržati količinu seksa na što je moguće manjoj razini, mudra nevjesta će davati jednaku pozornost i ograničavanju vrste seksualnih kontakata. Većina muškaraca po prirodi je prilično izopačena, a ako im se pruži imalo šanse, upustit će se u raznolike i najodvratnije aktivnosti. To uključuje, između ostalog, obavljanje normalnih aktivnosti u nenormalnim položajima; ženska usta; i nuditi svoje vlastite gnjusne dijelove tijela.

Golotinja, priče o seksu, čitanje priča o seksu, gledanje fotografija i crteža koji prikazuju ili sugeriraju seks su grozne navike koje će muškarac vjerojatno steći ako mu je to dopušteno.

Dama se oblači

Mudra nevjesta ne bi dopustila svom suprugu da vidi njezino golo tijelo i nikada njemu ne bi dopustila da joj pokaže svoje neobučeno tijelo. Seks, kada ga se ne može spriječiti, treba prakticirati samo u potpunom mraku. Mnoge žene su smatrale korisnim imati debele pamučne spavaćice na sebi i pidžame na svojim muževima. Ne treba ih ukloniti tijekom seksualnog čina. Tako je izloženo minimalno mesa.

Nakon što je nevjesta obukla haljinu i ugasila sva svjetla, trebala bi tiho ležati na krevetu i čekati svog mladoženju. Kad uđe u sobu, ne bi smjela dati nikakav zvuk koji bi ga vodio u njezinu smjeru, da to ne bi shvatio kao znak ohrabrenja. Trebala bi ga pustiti u mraku. Uvijek postoji nada da će se spotaknuti i izazvati neznatnu ozljedu koju ona može iskoristiti kao izgovor da mu uskrati seksualni pristup.

Kad je pronađe, žena bi trebala ležati što je moguće mirnije. Svaki njezin tjelesni pokret može se tumačiti kao seksualno uzbuđenje od strane optimističnog muža.

Ako je pokuša poljubiti na usne, trebala bi lagano okrenuti glavu kako bi joj poljubac umjesto toga bezopasno pao na obraz. Ako joj pokuša poljubiti ruku, trebala bi napraviti šaku. Ako podigne haljinu i pokuša je poljubiti bilo gdje drugdje, treba brzo povući haljinu na svoje mjesto, izvući iz kreveta i reći mu da je priroda poziva na zahod. To će općenito ublažiti njegovu želju da je poljubi na zabranjeno područje.

Ako je suprug pokuša zavesti laskavim razgovorima, mudra žena će se odjednom sjetiti nekih trivijalnih ne-seksualnih pitanja koja će mu postaviti. Kad odgovori, trebala bi nastaviti održavati razgovor, bez obzira koliko se u to vrijeme činio neozbiljnim.

Na kraju, muž će naučiti da, ako inzistira na seksualnom kontaktu, mora to obaviti bez ljubaznog uljepšavanja. Mudra žena će mu dopustiti da ne povuče haljinu dalje od struka i dopustiti mu da samo otvori prednju stranu svoje pidžame i tako uspostavi vezu.

Trebala bi biti apsolutno šutljiva ili brbljati o svojim kućanskim poslovima dok se on muči i udaljava. Iznad svega, trebala bi ležati savršeno mirno i nikada ni pod kojim okolnostima ne mrmljati ili jecati dok je čin u tijeku. Čim suprug završi čin, mudra žena će ga početi gnjaviti o raznim manjim zadacima koje želi sutra obaviti. Mnogi muškarci su iscrpljeni od seksualnog zadovoljstva odmah nakon što je čin završen. Stoga žena mora osigurati da u tom razdoblju nema mira za njega. Inače bi ga se moglo potaknuti da uskoro pokuša još.

Jedna ohrabrujuća činjenica na kojoj žena može biti zahvalna je to da suprugov dom, škola, crkva i društveno okruženje surađuju sve vrijeme njegovog života kako bi mu usadili dubok osjećaj krivnje u pogledu njegovih seksualnih osjećaja, tako da dođe li na bračni kauč ispričavajući se i ispunjen sramom, već je napola zastrašen i ponižen. Mudra žena hvata tu prednost i neumoljivo slijedi svoj cilj da prvo ograniči, a kasnije potpuno uništi muževu želju za seksualnim izražavanjem.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'