Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Dar za sve čitatelje - KiK torba

Dar za sve čitatelje - KiK torba
1

Uz tiskano izdanje 24sata u subotu, svaki čitatelj dobiva fenomenalan poklon, hit ljetnu torbu. Praktična je i moderna, a možete ju nositi baš svugdje - od trgovine do plaže

U subotu, 10. srpnja, ne propustite tiskano izdanje 24sata jer svakom čitatelju dajemo fenomenalan poklon - ljetnu hit KiK torbu.

KiK Textilien, njemački tekstilni lanac jedan je od najbrže rastućih giganata u Europi. U ljeto 2011. god. KiK je ušao u Hrvatsku i pokazao ekstremnu ekspanziju u zemlji. Do sada su otvorene 83 poslovnice u gotovo svim hrvatskim gradovima, dok je dugoročni plan preko 100.

KiK je na pravom mjestu i u pravo vrijeme - kupcima nudi zaista sve, od moderne odjeće za cijelu obitelj, nakita i ukrasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za kućne ljubimce – odlična kvaliteta, moderan dizajn i trajno niske cijene pun su podatak u ovim vremenima! Odgovarajući asortiman nosi oznaku „Trajni pad cijena“ i dostupan je u svim trgovinama u Hrvatskoj. Sniženjem cijena KiK daje svoj doprinos rasterećivanju budžeta domaćinstava i na taj način zahvaljuje svojim kupcima na desetogodišnjoj vjernost u Hrvatskoj. Na njemačkom je KiK kratica za “Kunde ist König”, što prevedeno znači “kupac je kralj“, a upravo to je i glavni moto. Stoga, radujte se shoppingu bez grižnje savjesti i kupujte sa stilom, ali pametno!