Lifestyle

Komentari 8

Darovao joj DNK test za Božić - i otkrio veliku obiteljsku tajnu

Darovao joj DNK test za Božić - i otkrio veliku obiteljsku tajnu

Korisnik Reddita na svom je profilu podijelio priču o situaciji u kojoj se pronašao kada je djevojci poklonio DNA test. Sve je rezultiralo otkrivanjem tajne koju je njezina mama čuvala 30 godina

Neimenovani korisnik Reddita podijelio je užasnu situaciju u kojoj se našao nakon što je svojoj djevojci poklonio DNA test kao uranjeni božićni poklon. Komplet za DNA testiranje je osim rezultata vezanih za zdravstvena stanja u obitelji otkrio tajnu koju je njezina majka čuvala 30 godina, piše Mirror. 

Rezultati su joj pokazali da ima polusestru. Nije joj ništa bilo jasno pa je odlučila sve istražiti i nazvati majku.

POGLEDAJTE VIDEO: Obitelj za život odabrala svjetionik 

Pitala ju je ima li polusestru na što joj je mama kroz smijeh odgovorila da nema. Prije nego što se prestala smijati pitala ju je poznaje li čovjeka koji se zove John Smith. 

- Nastala je mrtva tišina - napisao je korisnik Reddita. 

Tada ju je majka pitala kakve on veze ima s tim, a djevojka joj je zatim odgovorila da rezultati pokazuju da ima polusestru čiji se otac zove John Smith. 

Mama ju je zatim pitala je li išta rekla tati na što je djevojka rekla da nije, nakon čega je uslijedilo priznanje. 

Njezini roditelji su napravili pauzu u braku koja je trajala jedan vikend. Tada se mama našla sa svojim bivšim dečkom (Johnom) te se nakon par dana vratila ocu djevojke. Kada je saznala da je trudna znala je da dijete možda nije od supruga, ali je odlučila tu informaciju zadržati za sebe. 

- Tražim savjet jer se osjećam krivo što sam joj to uopće poklonio. Moja djevojka ne zna što da radi jer ju majka traži da ništa ne govori tati i bratu - napisao je očajan muškarac. 

Najčitaniji članci