Lifestyle

Komentari 11

Dečko mi je kupio DNA test da saznam više od roditeljima, a onda smo shvatili da smo rođaci

Dečko mi je kupio DNA test da saznam više od roditeljima, a onda smo shvatili da smo rođaci

Dok sam pregledavala popis genetskih rođaka, okrenula sam se dečku i rekla: 'Hej, ovo je fora, čini se da sam u rodu s nekime tko nosi isto ime kao ti', prisjetila se ova djevojka

Djevojka imena Matilda na TikToku je otkrila da joj je rođendanski poklon pretvorio život u noćnu moru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dečko (sad bivši) darovao joj je komplet za DNK testiranje, a kako su ti kompleti bili na sniženju, iz znatiželje je nabavio jedan i za sebe. Rezultati su stigli mjesec dana kasnije. Šokirali su i nju i njega. 

- Bivši mi je nabavio jedan od onih DNK kompleta, jer je moja majka bila usvojena, a ja nikad nisam upoznala biološkog oca. Zanimale su me informacije vezane za zdravlje kako bih znala trebam li na nešto pripaziti - ispričala je u videu.

- Rezultate smo dobili mjesec dana kasnije. Dok sam pregledavala popis genetskih rođaka, okrenula sam se dečku i rekla: 'Hej, ovo je fora, čini se da sam u rodu s nekime tko nosi isto ime kao ti'. Tako sam saznala da mi je on zapravo rođak - dodala je.

U jednom videu je rekla da sumnja kako su njih dvoje rođaci u trećem koljenu. Nakon tog otkrića više nisu mogli biti zajedno pa su prekinuli. Iako, nekima takva veza ne predstavlja problem. Na primjer, britanska kraljica Elizabeta bila je u braku sa svojim rođakom u trećem koljenu - princom Philipom.

Matilda se udubila u daljnje istraživanje svojih predaka pa je shvatila da joj je bivši dečko možda čak rođak u drugom koljenu.

- Rezultati testiranja potaknuli su me na istraživanje obitelji biološkog oca i tad sam saznala da je jedan rođak napravio genealoško izvješće koje seže do 1500-ih. Na temelju tih podataka, kao i postotka DNK koji smo dijelili, prilično sam sigurna da smo moj bivši i ja rođaci u drugom koljenu, po mojoj prabaki s očeve strane - objasnila je. 

Njezini videozapisi pregledani su na TikToku preko pola milijuna puta, a komentara je bilo svakakvih.

Najčitaniji članci