Dečko joj je imao samo jednu nogu | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 18

'Dečko s kojim sam bila u vezi je imao samo jednu nogu, čak tri mjeseca je to skrivao od mene'

'Dečko s kojim sam bila u vezi je imao samo jednu nogu, čak tri mjeseca je to skrivao od mene'

Iako ju je cijelo saznanje šokiralo, nastavila je vezu s njim još šest mjeseci nakon toga. Bili su jako zaljubljeni, a onda je ona otišla na fakultet i veza se prekinula

VIDEO

Poslovica kaže da je ljubav slijepa - što je ispalo vrlo istinito za jednu djevojku koja tvrdi da čak tri mjeseca nije primijetila da njezinom dečku nedostaje noga.

POGLEDAJTE VIDEO: Prosječna žena i zgodan muž

Pokretanje videa...

Prosječna i zgodan muž 00:53

Djevojka, koja na TikToku objavljuje sadržaj pod korisničkim imenom @postpartumpsycho, objasnila je da je kao tinejdžerica bila toliko zaljubljena da su joj trebala tri mjeseca da shvati da njezin dečko ima samo jednu nogu.

- Ako ikada pomislite da ste bili zaslijepljeni ljubavlju, dopustite mi da vam ispričam priču o tome kako sam izlazila s dečkom tri mjeseca i nisam shvatila da nema nogu. Imala sam 17 godina. Upoznala sam tog dečka na rodeu. Vidjela sam ga preko puta i rekla sam si: ‘Ovaj dečko je visok i prekrasan i moram ga imati'. Pa smo i razmijenili brojeve. Tri tjedna kasnije, bili smo u vezi - objasnila je u videu koji je dobio više od 271.000 lajkova.

Tvrdi da su bili nerazdvojni i viđali su se svaki dan. A najviše joj se sviđalo to što je bio visok 180 cm. No, tek sada shvaća da je bilo nekih naznaka da je nešto skrivao.

Ispričala je kako je nosio duge hlače na ljetnim događanjima na otvorenom, da je šepao dok je hodao i sprječavao ju da dolazi na njegove košarkaške utakmice. Ali jednog dana, otkrila je njegovu tajnu kada je gledala fotografiju na kojoj su njih dvoje zajedno.

- Što sam više zurila u nju, to sam više shvaćala da sam prevarena. Odnijela sam tu sliku prijateljima i rekla: 'Ljudi, mislim da moj dečko možda ima samo jednu nogu' - rekla je.

Njezini prijatelji također su ostali potpuno zaprepašteni i natjerali su je da ga ispita o tome.

Nekoliko tjedana kasnije, sve je priznao i rekao joj da ima dječju paralizu. Rekla mu je da je u to sumnjala već nekoliko tjedana, a on je cijelu situaciju učinio još čudnijom jer joj ništa nije rekao.

Objasnila je da njezin tadašnji dečko nije osjećao potrebu da priča s njom o svojem stanju jer dok ga je upoznala nije znala za to.

Par je nastavio hodati šest mjeseci nakon toga i ostali su jako zaljubljeni, a onda je ona otišla na fakultet i veza se prekinula.

Gledatelji su ostali zatečeni ovom pričom jer im nije bilo jasno kako joj je to promaklo, pogotovo ako su spavali zajedno, piše Daily Star.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

Splićanke pokupile infekciju na plaži, tijelima im se šire kraste. Doktorica: 'Pazite, zarazno je'
VIDEO: NEUGODA ZVANA IMPETIGO

Splićanke pokupile infekciju na plaži, tijelima im se šire kraste. Doktorica: 'Pazite, zarazno je'

Riječ je o infekciji bakterijama Staphylococcus. Zovu ih 'slatke kraste' ili impetigo. Ova infekcija češća je kod male djece ili one oslabjelog imuniteta, no može se javiti i kod odraslih
Ženu izjele stjenice: 'U hotelu u Zagrebu su me izgrizle, svrab je nepodnošljiv, ne mogu spavati'
STRUČNJAK: SVE JE VIŠE SLUČAJEVA

Ženu izjele stjenice: 'U hotelu u Zagrebu su me izgrizle, svrab je nepodnošljiv, ne mogu spavati'

Čitateljica iz Zadra tvrdi kako su je u jednom zagrebačkom hotelu potpuno izgrizle stjenice. Iz hotela tvrde da su zvali firmu za dezinsekciju i deratizaciju te da nije uočena infestacija stjenicama