Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

Desert poslužite na partneru pa uživajte u vatrometu strasti

Najbolje je koristiti namirnice koje se mogu zagrijati, kao što su čokolada ili med i kockice leda ili smrznute bobice grožđa. Osjećaj toplog i hladnog nadražit će sva osjetila

Portrait of nice cute mysterious glamorous lovely sweet attracti
Foto: Deagreez
7 komentara

Jedan od najboljih načina za oživljavanje strasti u spavaćoj sobi jest uključivanje hrane u vruće igrice. Jagode, šlag, čokolada - samo su neke od namirnica koje pomažu u zavođenju, a upravo su slatke stvari najbolje za predigru jer za razliku od začinjenih ili kiselih ne mogu uzrokovati iritaciju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Degustacija s partnerovog tijela jamči strast

Degustacija slastica može biti izvrstan uvod u seks, s time da partnerov trbuh može poslužiti kao tanjur. Lickanje njegovog tijela, sisanje meda s njegovih prstiju ili čokolade s bradavica zasigurno će ga raspametiti, osobito ako pritom nosi povez na očima. U tom će se slučaju trebati osloniti na svoja druga osjetila što će dodatno povećati užitak. 

KADA IĆI LIJEČNIKU? Testosteron kod žena i želja za seksom - koji put ga je premalo

Najbolje je koristiti namirnice koje se mogu zagrijati, kao što je čokolada ili med i kockice leda ili smrznute bobice grožđa. Osjećaj toplog i hladnog nadražit će sva osjetila, osobito ako ih se nanese na erogene zone kao što su uši, vrat, usne i bradavice. Ta su područja puna živčanih završetaka i posebno osjetljiva i na najmanji dodir. 

NAPOMENA! Kod korištenja hrane važno je pripaziti da namirnice ne završe na osjetljivom intimom području koje je podložno infekcijama i upalama.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message