Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Deserti u jesenskom ruhu: 'Od bundeve radim princes krafne i eklere, paše u svim kolačima'

Deserti u jesenskom ruhu: 'Od bundeve radim princes krafne i eklere, paše u svim kolačima'

Bogato, aromatično punjenje s pireom tikve izvrsno se zaokružuje s cimetom, vanilijom i muškatnim oraščićem, a može se dodati đumbir i limun, kaže Ivana Bradarić iz splitske slastičarnice Brasserie

Razne bundeve ili buče, a posebice kreme od tih zdravih namirnica imaju široku primjenu u slastičarstvu. Može se pripremiti kuglof, štrudla, panna cotta, tiramisu ili cheesecake.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
Kristijan Iličić: Na Maliju sam ležao 50 sati pokriven u jednom čamcu, skrivao se od terorista
EKSKLUZIVAN INTERVJU ZA 24SATA

Kristijan Iličić: Na Maliju sam ležao 50 sati pokriven u jednom čamcu, skrivao se od terorista

Poznati travel influencer prvi je Hrvat koji je proputovao svih 197. država svijeta. Šri Lanka mu je bila posljednja na listi, otkriva nam u koju se zemlju ne bi vraćao, koja mu je najdraža, ali i kako je sve krenulo