Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Dina za Perle - humanitarna akcija za djecu s teškoćama

U humanitarnoj akcija 'Dina za Perle', Dina će plivati od Kaštel Sućurca do Splita, a cilj je prikupljanje novčanih sredstava za kupnju didaktičkih pomagala za udrugu Perle iz Starigrada

Dina Levacic
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1 komentara

Pomagala će ublažiti ili spriječiti moguće uzroke socijalne isključenosti djece i osoba sa teškoćama u razvoju. Djeca i osobe sa teškoćama u razvoju su osjetljiva skupina ljudi, vrlo često zanemarena od strane zajednice. Potrebno je da se društvo pobrine za njih i omogući njima, njihovim roditeljima, skrbnicima jednostavnije rješavanje svakodnevne problematike sa kojom se suočavaju.

Humanitarna akcija 'Dina za Perle' provodit će se u razdoblju od 21.veljače do 21.svibnja 2020. Humanitarna akcija završit će preplivavanjem plivačice Dine Levačić od Kaštel Sućurca do Splita. 

VODA JE IZ KIŠNICE Eko kuća na Lošinju je u skladu s prirodom i potpuno održiva

Start je planiran za 07.svibnja 2020 u 14:00, a cilj između 17:30 i 18:00 (obala hrvatskog preporoda- Riva).

Dina Levacic | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Prvi događaj, s kojim će započeti ova akcija, je zipline i penjački zid, koji će biti postavljen u Velikoj dvorani Gripe, u sklopu ST Sport Expo-a, sportskog sajma u sklopu događanja Splitskog maratona 2020. Obje atrakcije biti će postavljene od strane tvrtke Adrenaline zipline solutions uz pomoć HGSS-a, koji će aktivnom sudjelovati i kao volonteri na Splitskom maratonu 2020.

Christina Koch astronautkinja RUŠI SVE GRANICE Astronautkinja rekorderka: U životu radite ono čega se bojite

Zipline i penjanje će biti u funkciji dana 21. i 22.02.2020., od 9- 20 h. Na vrhu stijene i na kraju zipline-a će biti postavljene kasice za donaciju, te se očekuje od svakog korisnika da svojim skromnim doprinosom doprinese ovoj hvalevrijednoj akciji. Sve što je potrebno za sudjelovanje je malo dobre volje, malo adrenalina i malo kuna.

Ovim projektom želi se pokazati i dokazati, da osobe sa teškoćama u razvoju ne smiju biti socijalno isključene iz zajednice, da su oni ravnopravni članovi društva i da treba ulagati u njihovu rehabilitaciju i opći životni standard.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message