Lifestyle

Komentari 0

Dizajnira haljine koje se mogu nositi na čak 11 različitih načina

Dizajnira haljine koje se mogu nositi na čak 11 različitih načina

Nigerijska modna dizajnerica Oyinda Akinfenwa (22) smislila je cool koncept - njezine haljine mogu se nositi na više različitih načina za različite prilike

Neke njene haljine mogu se oblikovati na 11 različitih načina, što ih čini savršenima za nošenje u različitim prilikama. Iako ponekad i u trgovinama možete kupiti takve haljine, Oyindine mogućnosti puno su raznolikije.

POGLEDAJTE VIDEO (pseća moda):

Ona je otvorila i vlastitu liniju odjeće - Janore, kako bi svoje kreacije ponudila javnosti. U početku je počela eksperimentirati s dodatnim materijalom kojeg je koristila za  prikrivanje određenih područja i tako je došla do ideje da se svaki komad odjeće može oblikovati na više različitih načina.

Oyinda ima i malu tvrtku koja isporučuje prekrasne haljine širom svijeta, s početnim cijenama od 40 dolara (250 kn).

- Haljine su uvijek vrlo proračunate jer čak i jedna pogreška može pokvariti cijeli 'outfit'. Potrebno je puno proračuna da bi haljina savršeno funkcionirala i bila oblikovana na nekoliko načina. Za neke haljine postoje dodatni materijali, ali za neke se pobrinem da ne morate dodavati dodatni rukav ili tkanine, tako da nije previše teško razumjeti i stilizirati -  rekla je ova modna dizajnerica koja je sasvim slučajno počela dizajnirati ovakve haljine

- Isprobala sam jednu haljinu i pomislila što ako je zapravo mogu oblikovati na drugačiji način. Pokušala sam i uspjelo je pa sam to podijelila na društvenim mrežama i ljudi su komentirali da je cool, pa sam nastavila pokušavati i tako se cijela stvar pretvorila u posao - zaključila je Oyinda, a piše Metro.

 

Najčitaniji članci