Lifestyle

Komentari 50

Dječak se sjeća prošlog života: Živio sam u trbuhu i umro sam

Samo sam se zagledala u njega i plakala. Nikada s njim nisam razgovarala o anđelima. Naše bebe znaju koga žele da im bude mama i prije nego mi znamo da postoje, kaže ova majka

Kada je 4-godišnji Luca majci počeo pričati o čudnim sjećanjima, Laura Mazza je mislila da joj sin samo ima bujnu maštu. Ali, kako je on stalno ponavljao da je živio u njezinom trbuhu i umro, zamislila se nad nekim stvarima jer maleni nije mogao znati da je imala jedan spontani pobačaj prije nego je njega rodila. Kaže da mu to nikada nije spominjala, prenosi Up Worthy

POGLEDAJTE VIDEO - KAKO RADI NAŠ MOZAK:

Svoje iskustvo podijelila je na Facebooku:

Prije nego sam ostala trudna s Lucom imala sam obilno krvarenje. Sjećam se da je najprije test na trudnoću bio pozitivan, no nekoliko dana kasnije osjećala sam se loše i imala jake bolove. Nisam tada bila sigurna o čemu se radi, iako sam danas pametnija.

Ubrzo sam opet ostala trudna, nosila sam Lucu. Znam da je Luca hodao Zemljom i prije. Mogla bih čak reći kako je izgledao. On je kao mali starac, oduvijek je bio mudar i govorio neke stvarno smiješne stvari. Čak je pjevao neke stare pjesme koje nije mogao čuti u svojem četverogodišnjem životu. Ali, večeras je u kadi rekao nešto što me stvarno šokiralo i natjeralo da uistinu vjerujem kako je on stara duša.

Pitao me je: 'Mama, živimo li mi u Australiji?', a potom je rekao: 'Mama, znaš, živio sam u tvojem trbuhu... Bio sam tamo, ali sam umro'. Bila sam šokirana njegovom izjavom pa sam ga upitala: Kako to misliš, pa ovdje si?'. Rekao je: 'Ne mama, došao sam ti u trbuh i tada sam umro. Otišao sam te potražiti, ali nisam te mogao naći, otišao sam u tvoju kuću, išao sam posvuda, ali nisi me mogla čuti kada sam te zvao. Bio sam jako tužan, ali tada sam postao anđeo. Nedostajala si mi i želio sam ti se vratiti, a onda sam ponovno bio beba u tvojem trbuhu i ponovno sam se rodio. Nisam bio na nebu, bio sam u Australiji i potom sam ponovno bio tvoje dijete i sretan što sada mogu odrasti.'.

Samo sam se zagledala u njega i plakala. Nikada s njim nisam razgovarala o anđelima ili bilo čemu sličnom. Naše bebe znaju koga žele da im bude mama prije nego mi znao da postoje. Ovo je dokaz da nas biraju i da su njihove duše s nama u ovom ili sljedećem životu.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci