Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
28 komentara

Djevojčica (2) je spasila majku: Ona je moja malena junakinja!

Njezina majka je burno reagirala na kodein u tableti protiv bolova, srušila se, a dok je padala - udarila je glavom u zid. Ležala je na podu u nesvjesti, a djevojčica je uzela njezin mobitel...

28 komentara

Da nije bilo snalažljivosti male Esmé Hawkins (2) iz Kingsteigntona u Velikoj Britaniji, tko zna bi li njezina majka danas bila živa. Jasmine Pounsberry (24) popila je tabletu protiv bolova jer je imala infekciju uha. Međutim, burno je reagirala na kodein u tableti, srušila se, a dok je padala - udarila je glavom u zid.

REKLI DA MU NEMA SPASA 'Naše čudo': Isključili aparate, a beba je nastavila sama disati

Ležala je u nesvijesti, a djevojčica, iako tako malena, nije dopustila da je obuzme panika, već je uzela majčin mobitel u ruke, otključala ga i pozvala pomoć. Na FaceTimeu je pronašla majčinu najbolju prijateljicu Jess Decént (23). Rekla joj je da mama spava na podu i da je jako udarila glavom.

Jess je odmah nazvala hitnu pomoć i poslala ih na njihovu adresu. Kada su došli, djevojčica ih je pogledala i rekla: 'Vi ćete napraviti da se mama osjeća bolje'. 

❤️KINGSTEIGNTON TODDLER RAISES THE ALARM❤️ ESME HAWKINS A LITTLE STAR ⭐️ “Proud mum Jasmine Pounsberry, 24, was home...

Objavljuje Proper Spotted KingsteigntonPonedjeljak, 17. prosinca 2018.

Jess je razgovarala s malenom sedam minuta, mirno joj je govorila da pripazi na majku dok ona pozove pomoć. Također, objasnila joj je, iako je uče da strancima ne otvara vrata, ovaj put to može napraviti jer će ti ljudi pomoći da mami bude bolje, prenosi Daily Mail.

- Ležala sam neko vrijeme u nesvijesti, ali došla sam svijesti kada je Esmé govorila na mobitel da mama spava na podu. Nisam se mogla pomaknuti, ali, srećom, brzo je shvatila da trebam pomoć. Čula sam kako joj Jess govori da će sve biti u redu, da sada mora biti hrabra djevojčica i otvoriti vrata ljudima iz hitne pomoći - prisjetila se Jasmine.

GRIZAO JU JE, UDARAO... Crtež psihologu otkrio zašto je dječak (8) nasilan prema mami

Dok je Jess zvala pomoć, djevojčica je dekom pokrila majku da joj na podu ne bude hladno.

- Ona je moj mali junak. Još ne mogu vjerovati da se tako dobro snašla. Znala me gledati kako ja to radim na mobitelu, a ponekad je pod mojim nadzorom imala mobitel u rukama, ali nisam znala da ga može samostalno uključiti i nazvati nekoga - rekla je majka.

Liječnici su kasnije objasnili da je gubitak ravnoteže i kolaps uzrokovala kombinacija ozbiljne infekcije uha, migrene i alergijske reakcije na kodein.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message