Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Do jačanja senzualnosti na šest jednostavnih načina

Do jačanja senzualnosti na šest jednostavnih načina
1

Razgovor o seksu budi senzualnost i jača emocionalnu intimnost partnera, a vrijeme posvećeno sebi probudit će zaspala osjetila

VIDEO

Otkrivanjem i ispoljavanjem senzualnosti seksualni život postaje egzotičniji, bogatiji i sve savršeniji. Za početak ojačajte svoja osjetila. Žene najviše uživaju u seksu ako su zadovoljne sobom, zato najprije odvojite vrijeme za sebe. Priuštite si mirisnu kupku uz esencijalna ulja i opuštenu glazbu. Zatvorite oči i dišite polako. Dok se tako opuštate, bude se osjetila mirisa, okusa, zvuka, vida i dodira, a polako se pokreće i okidač fizičkog užitka.
Da bi ljubav bila češća i slađa, i spavaća soba treba izgledati pozivajuće. Pobrinite se da posteljina bude svježa i čista, unesite mirise lavande, ruže ili ylang ylanga, koji stimuliraju osjetila. Takav će vas prostor relaksirati i pojačati požudu.
Razgovor o seksu, pak, treća je tajna sigurnog užitka. Pronađite svoj način razgovora i emocionalna intimnost će bujati.

SENSUAL FITNESS
Seksepil proizlazi iz samopouzdanja. Seksi hod i govor djeluju poput magneta na muškarce. Kako biste ga probudili, pokušajte sa sensual fitnessom, koji kroz jogu, pilates i ples oko šipke osvješćuje unutarnju senzualnost.

FANTAZIRANJE
Fantazije su odraz vašeg unutarnjeg stanja i nisu nešto od čega treba zazirati. Njihovim osvješćivanjem bolje ćete upoznati sebe. Možete ih čuvati za sebe, a podijelite li ih s partnerom, vaša intimnost dobit će novu razinu.

SLATKE RIJEČI
Šaputanje tijekom seksa ne morate svaki put prakticirati ako ne želite, no to sigurno razbija sve barijere među vama. Otkriva i vaše skrivene želje, ali i utire put ekspresivnijem i intimnijem načinu uživanja u seksu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam
Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač