Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Dobra ljubavna godina smiješi se 2013. romantičnim Ribama

Dobra ljubavna godina smiješi se 2013. romantičnim Ribama
1

Dobar Saturnov utjecaj učvrstit će veze i brakove i dati im obilje pozitivne energije, dok će Jupiter u Raku u drugoj polovini godine biti zaslužan za strastvene susrete

VIDEO

Bude li bilo ljubavnih neprilika u prvoj polovini godine, ne pridajte im značaj jer će biti prolazni i neće ostaviti većeg traga na vaše odnose. Ovo je za vas dobra ljubavna godina koja zasigurno neće razočarati samce, a ni vezani se neće moći požaliti da im manjka nježnosti s partnerom. Dobar Saturnov utjecaj učvrstit će veze i brakove i dati im obilje pozitivne energije, dok će Jupiter u Raku u drugoj polovini godine biti zaslužan za mnoge nove, kvalitetne i strastvene susrete od kojih će neka biti u sudbonosna.

Slobodne Ribe

Već bi vam siječanj mogao donijeti ljubavnu vezu, ali ćete tijekom veljače o partneru nešto doznati što će vas razočarati i odbiti od njega. No zato vas druga polovina travnja neće ostaviti neutješnima - tada je moguće poznanstvo s nekim s kime ćete se dopisivati putem interneta, pa bi druga strana mogla predložiti izlazak koji nikako ne smijete propustiti. 

U lipnju će Jupiter i Venera biti u prekrasnom odnosu spram vašem znaka, pa se nemojte čuditi ako vam se dogoditi fatalna zaljubljenost. Pritom koristite metode zaštite, jer nije isključena neplanirana trudnoća. Tijekom srpnja i kolovoza mali su izgledi da ćete započeti vezu. Druga strana će biti neodlučna, ili vi sami nećete biti načistu sa svojim osjećajima. Nećete težiti avanturama. Više će vas privlačiti šetnje i dnevne aktivnosti od noćnih izlazaka, a pun pogodak bio bi ako dio svog godišnjeg odmora provedete na nekom mirnom mjestu bez galame turista. 

Kako će ljeto odmicati, ljubav i zabava postaju sve važniji dijelovi vašeg života. Za vas će najsretnije biti razdoblje od 12. 9. do 7. 10., kada je moguća veza s osobom iz inozemstva ili s profesorom, šefom, direktorom, duhovnim učiteljem, odnosno s nekim tko vam predstavlja autoritet. Posljednja dva mjeseca u godini u potpunosti će raspiriti strasti u vašoj vezi, pod uvjetom da izbjegnete krizu od 8. 10. do 5. 11.

Zauzete Ribe

Prva tri mjeseca u godini proteći će relativno mirno, ne budete li partnera u veljači okrivljavali za neke grijehe koje je počinio u prošlosti. Nemojte biti zlopamtilo, popustite ako drukčije ne ide. Travanj i početak svibnja unijet će više mira i stabilnosti u odnose, a bitno je da ne zanemarite druženja s prijateljima i da što češće izlazite i zabavljate se. Namjeravate li se zaputiti na godišnji odmor tijekom lipnja, svakako sa sobom povedite partnera. 

Bijeg iz svakodnevnice probudit će romantiku i uspavane osjećaje, što će dugoročno koristiti vašoj vezi. Žene ovog znaka bi tijekom lipnja (ali i ostalih mjesecu u drugoj polovni godine) lako mogle postati majke. Razdoblje od 17. 8. do 11. 9., neće biti obilježeni romantičnim ugođajem, budući da će vam misli biti usredotočene na posao, financijske probleme ili porodične obveze koje morate obaviti. 

Nakon 12. rujna ulazak Venere u Škorpiona najavljuje početak prekrasnog razdoblja koje je kao stvoreno za romantične trenutke udvoje. Otputujte s partnerom na more i provedite nezaboravne trenutke. Mnogi će se parovi baš tada zaručiti ili će zaključiti da žele početi raditi na potomstvu. Od 6. 11. pa do kraja godine u vašem će odnosu biti mnogo romantike i dobrog slaganja.

Najbolji partner - Rak

Intuitivno ćete se razumjeti i znati ugoditi jedno drugom. Oboje ste jako osjećajni i romantični, privrženi domu i obitelji gdje se najsretnije osjećate. Vaš odnos ima sve predispozicije da traje i u budućnosti jer ste jako slični i razumijete međusobne potrebe. To je veza u kojoj ima mnogo ljubavi i pažnje.

Najgori partner - Blizanci

Nemirni Blizanac neće imati previše strpljenja za vaše promjene raspoloženja ili preosjetljivost, a svojim vas postupcima često može uvrijediti. Vama su potrebni neprestani dokazi njegove ljubavi i privrženosti, što njega s vremenom može početi umarati. Ni u seksu nećete biti previše podudarni.

Najbolje razdoblje za ljubav:

  • Od 10. siječnja do 2. veljače
  • Od 27. veljače do 22. ožujka
  • Od 16. travnja do 9. svibnja
  • Od 4. do 27. lipnja
  • Od 12. rujna do 7. listopada
  • Od 6. studenoga do kraja godine

Najlošije razdoblja za ljubav:

  • Od 3. do 22. veljače
  • Od 10. svibnja do 3. lipnja
  • Od 23. srpnja do 16. kolovoza
  • Od 8. listopada do 5. studenoga
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...