Lifestyle

Komentari 0

Dođite na Bebinjak - veliki buvljak dječje odjeće i opreme

Dođite na Bebinjak - veliki buvljak dječje odjeće i opreme

Bebinjak - druženje mama, tata, trudnica i djece te buvljak stvari za bebe i djecu održat će se u subotu 9. svibnja od 10 do 16 sati u zagrebačkom Studentskom centru!

Kako bismo vam olakšali pripreme za bebu i omogućili vam da povoljno nabavite rabljenu, ali dobro očuvanu opremu, igračke, odjeću i obuću za novorođenče, a onima koji imaju takve stvari, omogućili da ih prodaju, i ove godine portal Klokanica.hr organizira buvljak rabljene opreme za bebe i djecu!

Naš drugi Bebinjak održat će se u subotu 9. svibnja, od 10 do 16 sati, u zagrebačkom Studentskom centru u Savskoj 25, a prijatelj projekta je BIPO KLUB, programom vjernosti drogerije BIPA. Prijave za prodaju rabljenih stvari trajale su do 26. travnja, a ulaz za sve posjetitelje je slobodan.

Facepainting, izazov za tate i foto kutak!

Na buvljaku ćete moći kupiti ili razmijeniti rabljenu opremu, odjeću, obuću i igračke za bebe i djecu, a sve posjetitelje čeka zanimljiv program.

Za djecu smo pripremili Facepainting s ilustratoricom Ljiljanom Cvetković Zovkić, koja se već 15 godina intenzivno bavi body paintom i face paintingom za djecu i voditelj je edukativno-krativnih radionica za djecu i mlade.

Tate čeka Izazov u previjanju pelena, a za najspretnije tate pripremili smo i nagrade. Prva nagrada je Pampers torba, Pampers vlažne maramice, Pampers Pants pelene gaćice i BIPA poklon bon u iznosu 100 kuna, a utješne nagrade su Pampers torba, Pampers vlažne maramice te Pampers Pants pelene gaćice.

U foto kutku mališane će zabavljati slatka maskota s kojom će se moći i fotografirati. Na Bebinjaku ćemo imati i humanitarni kutak u kojem ćete moći donirati svoje rabljene stvari; opremu, odjeću i obuću za bebe i djecu. Veselimo se vašem dolasku!        

 Pogledajte kako nam je bilo na prošlom Bebinjaku!

Učlanite se u BIPO KLUB!

BIPO KLUB je novi program vjernosti drogerije BIPA, za trudnice i roditelje s djecom od 0-3 godine. Učlanite svoje dijete i tijekom cijele godine ostvarujete 10% popusta na cjelokupan baby asortiman; vaše će dijete razveseliti rođendanski pokloni za 1., 2. i 3. rođendan; a čekaju vas i brojne druge specijalne ponude i iznenađenja.

Učlaniti se možete na www.bipoklub.hr u par jednostavnih koraka i svoje pogodnosti možete početi koristiti od dana kada vam na kućnu adresu stigne vaša BIPO KLUB kartica.    

Najčitaniji članci