Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Dođite na Bebinjak - veliki buvljak dječje odjeće i opreme

Dođite na Bebinjak - veliki buvljak dječje odjeće i opreme
2

Bebinjak - druženje mama, tata, trudnica i djece te buvljak stvari za bebe i djecu održat će se u subotu 9. svibnja od 10 do 16 sati u zagrebačkom Studentskom centru!

Kako bismo vam olakšali pripreme za bebu i omogućili vam da povoljno nabavite rabljenu, ali dobro očuvanu opremu, igračke, odjeću i obuću za novorođenče, a onima koji imaju takve stvari, omogućili da ih prodaju, i ove godine portal Klokanica.hr organizira buvljak rabljene opreme za bebe i djecu!

Naš drugi Bebinjak održat će se u subotu 9. svibnja, od 10 do 16 sati, u zagrebačkom Studentskom centru u Savskoj 25, a prijatelj projekta je BIPO KLUB, programom vjernosti drogerije BIPA. Prijave za prodaju rabljenih stvari trajale su do 26. travnja, a ulaz za sve posjetitelje je slobodan.

Facepainting, izazov za tate i foto kutak!

Na buvljaku ćete moći kupiti ili razmijeniti rabljenu opremu, odjeću, obuću i igračke za bebe i djecu, a sve posjetitelje čeka zanimljiv program.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za djecu smo pripremili Facepainting s ilustratoricom Ljiljanom Cvetković Zovkić, koja se već 15 godina intenzivno bavi body paintom i face paintingom za djecu i voditelj je edukativno-krativnih radionica za djecu i mlade.

Tate čeka Izazov u previjanju pelena, a za najspretnije tate pripremili smo i nagrade. Prva nagrada je Pampers torba, Pampers vlažne maramice, Pampers Pants pelene gaćice i BIPA poklon bon u iznosu 100 kuna, a utješne nagrade su Pampers torba, Pampers vlažne maramice te Pampers Pants pelene gaćice.

U foto kutku mališane će zabavljati slatka maskota s kojom će se moći i fotografirati. Na Bebinjaku ćemo imati i humanitarni kutak u kojem ćete moći donirati svoje rabljene stvari; opremu, odjeću i obuću za bebe i djecu. Veselimo se vašem dolasku!        

 Pogledajte kako nam je bilo na prošlom Bebinjaku!

Učlanite se u BIPO KLUB!

BIPO KLUB je novi program vjernosti drogerije BIPA, za trudnice i roditelje s djecom od 0-3 godine. Učlanite svoje dijete i tijekom cijele godine ostvarujete 10% popusta na cjelokupan baby asortiman; vaše će dijete razveseliti rođendanski pokloni za 1., 2. i 3. rođendan; a čekaju vas i brojne druge specijalne ponude i iznenađenja.

Učlaniti se možete na www.bipoklub.hr u par jednostavnih koraka i svoje pogodnosti možete početi koristiti od dana kada vam na kućnu adresu stigne vaša BIPO KLUB kartica.    

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru