Lifestyle

Komentari 180

Dokazali: Ovo je tip muškarca s kojim se češće doživi orgazam

Dokazali: Ovo je tip muškarca s kojim se češće doživi orgazam

Unatoč raznim teorijama o ženskom užitku, nije bitna tehnika niti veličina "alata", već jedna fizička i naizgled nevažna osobina koja očigledno ima evolucijske korijene

Velik je broj faktora koji utječu na to hoće li žena doživjeti orgazam ili ne - od osjećaja opuštenosti u vlastitom tijelu, ljubavničkim vještinama partnera do same veličine njegova "alata", no postoje i neki drugi fizički atributi koji mogu predvidjeti hoće li joj se "posrećiti s njim".

Veliko istraživanje temeljeno na heteroseksualnim ženama koje se nalaze u stabilnim vezama s trajanjem duljim od šest mjeseci pokazalo je koji sa čimbenici povezuju s većom vjerojatnosti orgazma s partnerom.

Od psiholoških ističu se dva najvažnija - njegovo samopouzdanje i visina prihoda. Psiholozi to objašnjavaju kroz prizmu tzv. alfa muškarca, pa žene tako nesvjesno muškarce s većim primanjima od njih samih, ali i visokog samopouzdanja, doživljavaju kao muževne i poželjne.

Osim toga, orgazam je u snažnoj korelaciji s time koliko je sam muškarac fizički privlačan partnerici, a na veliko iznenađenje i s jednim fizičkim atributom - širinom njegovih ramena.

Ramena kao ključ spolne moći?

Iako zvuči pomalo bizarno, i nije baš tako, objašnjavaju stručnjaci. Naime, širina ramena povezuje se s višom razinom testosterona i biološke predodređenosti.

Za one koje nisu rođeni s genetskom predispozicijom za šira ramena vježbanje je svakako dobra ideja, savjetuju stručnjaci.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Najčitaniji članci