Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Drugi zagrebački Chill&Grill je posjetilo rekordnih 60.000 ljudi

Drugi zagrebački Chill&Grill je posjetilo rekordnih 60.000 ljudi

Roštiljali su chefovi David Skoko i Priska Thuring, pjevali su Jura Stublić & Film te Letu Štuke. Popilo se 27.000 litara piva, a pojelo se više od 40.000 porcija raznih specijaliteta

VIDEO

Drugi Zagreb Chill&Grill zbog prošlogodišnjeg je uspjeha produžen za još jedan dan pa je ove godine žario i palio Bundekom čak pet dana. 

Najbolji zagrebački festival klope, cuge i mjuze posjetilo je rekordnih 60.000 ljudi. Nastupilo je preko 12 glazbenika, među kojima su Letu Štuke te Jura Stublić&Film. Glazbeni program je pratio događanja cijeli dan, a guštalo se u ponudi 20-ak poznatih zagrebačkih restorana i craft pivara.

Zagreb Chill&Grill ujedno je festival s najviše craft piva na jednom mjestu. U pet dana popilo se preko 27.000 litara piva, a pojelo preko 6000 kg slasnog mesa s roštilja, odnosno više od 40.000 porcija raznih specijaliteta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Najbolji festival roštilja žario je i palio na Bundeku pet dana...
Najbolji festival roštilja žario je  i palio na Bundeku  pet dana...

Na Bundeku su roštiljali i poznati hrvatski chefovi. David Skoko ispekao je svinjski but mariniran u pivi i senfu, dok je Marko Palfi grillao tunu. Lana Klingor Mihić pravila je francuske sendviče s poširanim jajem i majonezom, a Darko Kontin biftek s džemom od luka i piva.

Podravkin chef Zoran Delić pripremio je burger od svježe orade, a Mišel Tokić ramstek u marinadi od limuna, đumbira, meda i  češnjaka. Vedran Bošković ispekao je marinirane juneće ražnjiće, a Almo Čatlak carsko meso. Priska Thuring unijela je dašak egzotike, pripremivši piletinu na arapski.

Posjetitelji su se okušali u brojnim nagradnim igrama. Chillalo se u JoomBoos, Zvijezda i Tele2 chill zonama uz čitanje 24sata i ispijanje piva, a mališane je oduševio veliki Pevec kids korner. Tinejdžere je zainteresirao posjet poznatih JoomBoos Youtubera LayZ-a, Magic Leona i The Sikrta.

Zadnji dan festivala: Otkrivamo tko će fino kuhati na Bundeku
Zadnji dan festivala: Otkrivamo tko će fino kuhati  na Bundeku

Živopisan program vodili su Iva Šulentić, Daniel Berdais, Josipa Rupić, Ida Prester i Domagoj Jakopović Ribafish. Organizator festivala je Gastro.hr, a glavni medijski partner 24sata.

Generalni pokrovitelj je Podravka, a ostali partneri su Pevec, Jamnica kao službena voda festivala, Tele2, Labud - Kisko i Permetal, Dukat - President, Zvijezda, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Mesna industrija Ravlić, Nescafé, Jadransko osiguranje i Toi Toi. Sve o najboljem festivalu klope, cuge i mjuze pročitajte na www.ChillGrill.hr.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje