Lifestyle

Komentari 12

Dva milkshakea od sladoleda koja će nestati u roku 'keks'

Dva milkshakea od sladoleda koja će nestati u roku 'keks'

Za prvi milkshake od vanilije trebat će vam sladoled i mlijeko. Ukrasiti ga možete sa šlagom, mrvicama ili voćem. U drugi, dodajte uz sladoled i mlijeko, sljezove kolačiće i graham krekere. Svi sastojci idu u blender

Ova dva recepta idealna su kada vam dođu nenajavljeni gosti, a vi nemate ništa s čime ste bi ih mogli ponuditi. Recepti su jednostavni, gusti i kremasti kako bi riješili glad, a ono najbolje jako su slasni te im gosti sigurno neće moći reći ne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Riječ je o shakeu od vanilije, a ako imate blender vaša priprema biti će još jednostavnija. 

1. Milkshake od vanilije i sladoleda

Prvi recept je jako osvježavajuć i jednostavan za napraviti. Glavni sastojak je sladoled od vanilije, a potrebno nam je pet kuglica za jedno serviranje. Pomiješajte ga s ¼ šalice mlijeka u blenderu i ulijte u čašu. Prije hlađenja ukrasite ga s dodatcima koje imate i s nečim što vi volite ili gosti. Neka izgleda što ukusnije i primamljivije. Možete mu dodati šlag, trešnju, jagode, šumsko voće i slično.

Ako stavljate šlag možete ga ukrasiti s čokoladnim ili šarenim mrvicama. 

2. Milkshake od vanilije, sljezovih kolačića i krekera

Recept za drugi milkshake također nije previše kompliciran, a odmah će ublažiti glad. Za to vam trebaju opet 4-5 kuglica sladoleda od vanilije, malo mini sljezovih kolačića i graham krekeri. Sve sastojke pomiješajte u blenderu. Prije nego shake prebacite u čašu ukrasite unutrašnjost čaše čokoladnim preljevom. Sljezove kolačiće tostirajte i stavite ih na vrh shakea te pospite s čokoladnim mrvicama. Prije posluživanja stavite je u hladnjak, piše Pink Villa.

Najčitaniji članci