Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Eko Sever - jednostavno do kvalitetnih i finih namirnica

Eko Sever se bavi ekološkim uzgojem povrća, voća, žitarica i ljekovitog bilja, te proizvodnjom prerađevina kao što su: brašno, kaše, grizevi, zimnica, ajvar, pinđur, džemovi, ocat i kruh

Anto Magzan/ PIXSELL
Foto: Anto Magzan/ PIXSELL

Eko Sever je jedino ekološko certificirano gospodarstvo od 2002. godine u Hrvatskoj. Nudi isključivo ekološki certificirane proizvode koji su prepoznati od strane potrošača. Najkvalitetnije i najbolje proizvode možete pronaći u njihovim trgovinama u gradu Zagrebu i na webshopu, www.eko-sever.hr. 

Prošle godine su izabrani za najbolje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo (OPG) u Hrvatskoj u konkurenciji od 165.000 OPG-ova registriranih na području Hrvatske i to na prvom izboru najboljeg OPG-a u Hrvatskoj. 

Proizvodnja se nalazi pored Ivanić-Grada, na 100 ha zemlje. Na više od 25 ha proizvode razno sezonsko povrće, na 9 ha razno voće, dok su na ostalim površinama žitarice. Uz to u ponudi imaju razne proizvode zimnice, džemove, brašna, kaše, griz i druge prerađevine. Eko server građanima Hrvatske nudi 300-tinjak najkvalitetnijih i najboljih proizvode koje njihove marljive ruke mogu stvoriti tijekom svih 12 mjeseci u godini. 

Njihove proizvode možete pronaći isključivo u njihovim trgovinama u gradu Zagrebu, točnije u Vlaškoj ulici 94a, Tratinskoj 57, tržnici Dolac (zatvoreni dio tržnice Dolac) te sami Mario i Ivka (osnivači gospodarstva) prodaju petkom i subotom na tržnicama Dolac i Trešnjevka. Uz to već više od 15 godina rade dostavu na kućni prag na području grada Zagreba.

Eko Sever već više od godinu dana ima novu i vrlo zanimljivu uslugu u Hrvatskoj, te dostavu na kućni prag na području čitave Hrvatske. Sve informacije potražite ovdje.

Od prošle godine su počeli proširivati ponudu svojih proizvoda pa kako nemaju mogućnosti da baš sve rade uveli su u svojoj ponudi i druge OPG-ove proizvode u svoje trgovine.

Treba naglasiti da kupnjom u Eko Sever trgovinama i webshopu podržavate i potičete razvoj hrvatskih ekoloških poljoprivrednika i razvoj hrvatskog gospodarstva. Vrijedne hrvatske ruke na hrvatskoj zemlji proizvode najbolje i najkvalitetnije namirnice koje možete naći na tržištu.

Uz obitelj Sever dio Eko Sever obitelji su i njihovi zaposlenici. Oni su u trgovinama, na tržnicama, na imanju. Od proizvodnje do prodaje. Svi skupa pridonose stvaranju najboljeg proizvoda kojeg građani Hrvatske zaslužuju. 

Vodilja Eko Sever proizvodnje je ponašati se dobro prema zemlji, ona nam nije dana i ne nasljeđujemo je od naših predaka, nego je posuđujemo od naše djece i kao takvu je želimo ostaviti unucima.

Tema: Urbani vrtovi

Možda vas zanima i ovo:
Message