Ljeto je vrijeme kada nastojimo ručak pripremiti u 20-ak minuta. Donosimo recepte za sočnu piletinu i savršen kotlet s grilla uz Šafram začine koji će zadovoljiti i najistančanija nepca
Sočna piletina i kotlet s grilla za prste polizati za ljetni ručak
Ljeto je vrijeme kada nastojimo ručak pripremiti u 20-ak minuta. Donosimo recepte za sočnu piletinu i savršen kotlet s grilla uz Šafram začine koji će zadovoljiti i najistančanija nepca. Pripremite sočnu piletinu nalik na onu chefa zagrebačke Pivane, Marka Jovanovića.
Šafram prirodni začini bez aditiva i pojačivača okusa dat će vašoj piletini s grilla bogat okus, a vama dodatno olakšati pripremu.
Uz grill začinsku mješavinu nije vam potrebno ništa više osim dodatka ulja u kojem će se piletina marinirati. Piletinu marinirajte, ispecite na grillu, dodajte joj povrće poput crvene paprike i tikvica i prstohvat Šafram grill mješavine začina.
To je to - to je sve što vam je potrebno za ljetno uživanje u dobroj hrani uz ugodno društvo.Chef zagrebačke Pivane Marko Jovanović spremio je savršene kotlete s roštilja koristeći samo fino meso i Šafram grill kotlet mješavinu začina.
Pravo je vrijeme da upalite svoj roštilj, da vaše dvorište zamiriši zamamnim mirisom mesa s grilla, a vi spremite ukusne kotlete po receptu chefa Jovanovića. Tajna pripreme je u jednostavnosti i divnom okusu koji pružaju Šafram prirodni začini bez aditiva i pojačivača okusa. Premažite kotlete uljem, pospite začinima i bacite na vrući roštilj. Uz kotlete na ovaj način odlično se slaže povrće s grilla. Opustite se, uživajte u mirisima i tako jednostavnom, a tako ukusnom ručku.
Više o projektu Urbani vrtovi u sklopu kojeg je napravljen ručak potražite na linku.
Magični datum 12. 12. je simbol savršenstva: Evo kako utječe na svaki horoskopski znak
Stvari koje su nekad svima bile normalne, a danas su luksuz
Dnevni horoskop za četvrtak 12. prosinca: Lav je rastrgan svojim osjećajima, Vaga ulaže novac