Lifestyle

Komentari 2

Evo kako maksimalno iskoristiti prirodno svjetlo u svom domu

Evo kako maksimalno iskoristiti prirodno svjetlo u svom domu

Jedan od načina za maksimiziranje svjetlosti u domu uključuje bijele zavjese obješene visoko i široko, otkrila je dizajnerica interijera i dodala da ovakve zavjese omogućuju i drugim detaljima da zasjaje

Dok neki domovi imaju sreću jer imaju puno prirodnog svjetla koje dopire iz svakog kutka, drugi imaju manje nego što bi željeli. Srećom, postoji mnogo načina da maksimizirate svjetlost - od korištenja zrcala do toga da svoje stropove učinite malo svjetlijima od zidova. No, prema HGTV zvijezdi i dizajnerici interijera Breegan Jane, bitne su i zavjese koje odaberete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jane je na Instagramu objavila fotografiju svoje crno-bijele blagovaonice, a prirodna svjetlost koja ulazi kroz prozore čini prostoriju prozračnom i svijetlom, što Jane pripisuje bijelim zavjesama.

- Kad i gdje god je moguće, koristim prirodno svjetlo. Jedan od mojih omiljenih načina za maksimiziranje svjetlosti u domu uključuje prekrasne bijele zavjese obješene visoko i široko - otkrila je Jane i dodala da ovakve zavjese omogućuju i drugim detaljima da zasjaje, u ovom konkretnom slučaju, mramorni pod.

Najčitaniji članci