Što je psihički broj - evo kako ga izračunati i što on govori o vama | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 25

Evo što vaš psihički broj govori o vama - lako ga je izračunati

Evo što vaš psihički broj govori o vama - lako ga je izračunati
4

Ovaj broj u numerologiji definira karakter. On govori kako vidite sebe, utječe na vaše želje i očekivanja od života, također skreće pozornost na način na koji razmišljate, djelujete i gledate na svijet

VIDEO

Numerologija je proučavanje brojeva i njihovog utjecaja na živote. Numerološka karta koristi se za odlučivanje hoćete li i kada donijeti važne životne odluke ili djelovati. Postoje neki brojevi koji imaju veći utjecaj na život od drugih. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Današnji dan u sebi ima čak 6 dvojki, za numerologe vrlo sretan broj koji u datumu predstavlja vrijeme za promjenu 01:14

Iako se psihički broj ne smatra jednim od ključnih, on je još uvijek važan broj u razumijevanju sebe i svojih motivacija.

Što je psihički broj?

Psihički broj u numerologiji ono je što definira vaš karakter. On govori kako vidite sebe, utječe na vaše želje i očekivanja od života. Skreće pozornost na način na koji razmišljate, djelujete i gledate na svijet.

Stalno viđate broj 333? Evo što prema numerologinji to znači
Stalno viđate broj 333? Evo što prema numerologinji to znači

Kako izračunati svoj psihički broj?

Vaš psihički broj može se izračunati zbrajanjem znamenki dana u mjesecu u kojem ste rođeni da biste dobili jednoznamenkasti broj. Na primjer, ako ste rođeni 16. ožujka 1983., koristili biste samo taj dan za izračun: 1 + 6 = 7. U ovom slučaju, psihički broj je 7, ali postoje slučajevi u kojima se psihički broj u početku vraća kao dvoznamenkasti broj, u tom slučaju ga treba dalje raščlaniti na jednoznamenkasti broj.

Na primjer, ako je datum rođenja 29. siječnja 2000. izračunali biste svoj psihički broj na sljedeći način: 2 + 9 = 11. Budući da je ukupni zbroj dvoznamenkasti broj, trebali biste ga svesti na jednu znamenku zbrajanjem ta dva broja: 1 + 1 = 2. Konačni psihički broj je 2. Nije potrebno daljnje izračunavanje.

Dreamstime

Značenja psihičkih brojeva

Psihički broj 1

Oni s psihičkim brojem 1 rođeni su 1., 10., 19. ili 28. u mjesecu. Pojedinci s brojem 1 prirodno su kreativni. Uvijek smišljaju nove načine za obavljanje stvari. Također su vrlo ambiciozni i izvrsni su u vodećim ulogama. Uzdižu se kroz činove u profesiji koju su odabrali zahvaljujući upornosti i odlučnosti.

Psihički broj 2

Ako ste rođeni 2., 11., 20. ili 29. u mjesecu, vaš psihički broj je 2. Brojevi 2 su uslužni i prijateljski raspoloženi. Oni su nježnog duha, također su beznadni romantičari. Njima vlada Mjesec i svijet gledaju kroz ružičaste naočale. Zbog toga su njihovi životi ispunjeni usponima i padovima.

Izračunajte koje boje vam treba biti novčanik da biste prizvali bogatstvo - po datumu rođenja
Izračunajte koje boje vam treba biti novčanik da biste prizvali bogatstvo - po datumu rođenja

Psihički broj 3

Ako je vaš psihički broj 3, rođeni ste 3., 12., 21. ili 29. dana u mjesecu. Poput broja 1, ambiciozni ste i kreativni. Također posjedujete optimizam koji je zarazan. Dobro biste se snašli u području podučavanja zbog svoje sposobnosti da vidite potencijal u sebi i drugima.

Psihički broj 4

Oni rođeni 4., 13., 22. ili 31. dana u mjesecu imaju psihički broj 4. Oni su praktični i energični. Po prirodi su i buntovni pa se moraju držati pod kontrolom.

Psihički broj 5

Ako imate psihički broj 5, to znači da vam rođendan pada na 5., 14. ili 23. dan u mjesecu. Prijateljski ste raspoloženi i uravnoteženi. Pokazujete svestranost i možete se nositi s udarcima. To je zato što ste vrlo inteligentni i oštroumni kada donosite odluke s velikim utjecajem.

Psihički broj 6

Oni čiji rođendani padaju 6., 15. i 24. imaju psihički broj 6. Vi preferirate luksuzan život koji uključuje i česta putovanja. Unatoč vašoj želji za finijim stvarima u životu, vi ste velikodušni i dragi. Dobro se slažete s drugima i znate kako šarmirati suprotni spol.

Psihički broj 7

Rođeni 7., 16. ili 25. u mjesecu imaju psihički broj 7. Oni su vrlo intuitivni i kreativni. Imaju veliko zanimanje za mističnu znanost i često su religiozni ili duhovni. Međutim, oni su također super pametni i analitični, koriste podatke i informacije za donošenje informiranih odluka.

Psihički broj 8

Psihički brojevi 8 rođeni su 8., 17. ili 26. u mjesecu. Psihičkim brojevima 8 vlada Saturn. To znači da su vrlo pouzdani i pokazuju duboko suosjećanje prema drugima. Oni imaju vjersko podrijetlo i samopožrtvovni su, stavljajući druge ispred sebe. Također su vrlo organizirani, učinkoviti i uporni oko svega što im padne na pamet.

Psihički broj 9

Ako vam je rođendan 9., 18. ili 27. u mjesecu, vaš psihički broj je 9. Odlučni ste i puni entuzijazma u pogledu života. Suosjećajni ste i velikodušni prema drugima. Ali vaša je snaga volje nenadmašna i ponekad možete biti nestrpljivi i loše volje, donosi YourTango.

Numerologija: Evo što kućni broj govori o vašem karakteru
Numerologija: Evo što kućni broj govori o vašem karakteru
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 25

VIDEO

Ovo je popis razloga zbog kojih moja supruga najčešće odbija seks - je li i kod vas isto?
DUUUUUGI POPIS

Ovo je popis razloga zbog kojih moja supruga najčešće odbija seks - je li i kod vas isto?

Jedan pomalo frustrirani muškarac odlučio je zabilježiti sve razloge zbog kojih je supruga odbila seks s njim, a izgleda da nije jedini s ovakvim problemima u spavaćoj sobi

4 najhrabrija znaka Zodijaka
MOĆNI SU

4 najhrabrija znaka Zodijaka

Radi se o specifičnim karakteristikama koje krase neke znakove, oni se izuzetno dobro snalaze u situacijama koje zahtijevaju brzo donošenje odluka
Ima 33 godine i djevica je: Bit ću s onim tko ispuni ovih 10 uvjeta
ZNA ŠTO ŽELI

Ima 33 godine i djevica je: Bit ću s onim tko ispuni ovih 10 uvjeta

Danyelle Noble kaže da je uvijek bila sretna sama i unatoč tome što želi vezu, nije spremna pristati na bilo koga, čak ni na vezu za jednu noć samo zbog seksa