Obavijesti

Lifestyle

Komentari 15

Stalno viđate broj 333? Evo što prema numerologinji to znači

Stalno viđate broj 333? Evo što prema numerologinji to znači
5

Ako viđate 333, vjerojatno ste se zapitali što to znači. Iako ovaj broj može imati nekoliko različitih značenja ovisno o kontekstu, vjerojatno vas potiče da pronađete ravnotežu i radost...

VIDEO

Anđeoski brojevi su svuda oko nas, nudeći nam vodstvo i smjernice iz svemira, od anđela i naših vodiča. Od 111 do 999, različiti nizovi anđeoskih brojeva imaju različita značenja, a u slučaju 333, evo što trebate znati, prema stručnjacima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Što su anđeoski brojevi?

Anđeoski brojevi su nizovi ponavljajućih brojeva, koji se često vide u skupovima od tri ili četiri (tj. 222 ili 2222), iako se ponekad pojavljuju kao podijeljeni brojevi (tj. 3433 ili 717). Profesionalna intuitivna stručnjakinja Tanya Carroll Richardson objasnila je kako su anđeoski brojevi sinkronicitet ili značajna slučajnost, vodstvo od anđela i svemira, piše MBG.

Ovi horoskopski znakovi nikad ne bi trebali ići skupa na odmor
Ovi horoskopski znakovi nikad ne bi trebali ići skupa na odmor

Različite znamenke od 1 do 9 imaju različita značenja, kao što na primjer broj 5 predstavlja promjenu ili 1, koji predstavlja nove početke. A prema Richardson, kada vidite anđeoski broj, važno je shvatiti što se upravo dogodilo ili o čemu ste razmišljali kad ste ga vidjeli.

Mogli biste vidjeti 1:11 na satu upravo dok ste primjerice razmišljali o pokretanju novog projekta, što bi bilo zeleno svjetlo iz svemira.

Što broj 3 predstavlja u numerologiji?

U numerologiji broj 3 predstavlja samoizražavanje, komunikaciju, kreativnost, optimizam i radost, kaže numerologinja Michelle Buchanan.

- To je vrlo moćna kreativna sila koja pojačava naše misli, riječi i emocije pa kad živimo u visokoj vibraciji, izražavajući se radosno i pozitivno u svijetu, privlačimo više obilja i dobre sreće - objašnjava.

I kao što medij Megan Michaela Firester dodaje, broj 3 također služi kao podsjetnik da je harmonija posvuda.

- Naši umovi, tijela i duhovi povezani su kao jedno. Morate se brinuti o svom životu na uravnotežen način ili će sve patiti - objašnjava ona, dodajući da vidjeti ovaj broj poticaj znači poticaj svemira da vidite koji su to dijelovi vašeg života trenutno zanemareni i poziv na akciju da ih vratite na pravi put.

Slično tome, Buchanan napominje da zakoni privlačnosti i manifestacije djeluju u oba smjera pa ako svoje darove koristite na negativan način, ta je energija zapravo usmjerena na vas same.

Značenja 333 anđeoskih brojeva:

1. Morate pronaći ravnotežu

Prema Firester, 333 je glavna poruka vaših vodiča da je vrijeme za uspostavljanje ravnoteže, kako god to vama izgledalo. To je također poziv i da procijenite područja svog života koja nisu u potpunosti zaokružena i ispravna, kaže ona.

Što učiniti u vezi s tim: Samo vi doista možete znati što znači uravnotežen život za vas, ali kao što Firester kaže:

- Vaši anđeli žele da počnete malo meditirati, upustiti se u rutinu vježbanja i konačno započeti onu viziju s kojom ste odugovlačili - dodaje.

 2. Vrijeme je da proslavite sebe

Ako se osjećate uravnoteženo i naporno ste radili na dovođenju svog života u red, 333 može biti i tapšanje po ramenu, prema Firester.

- Vaši će vam anđeli to poslati kada vide da činite korake kako biste poboljšali područja svog života koja ste možda na neki način zanemarivali - objašnjava ona.

Što učiniti u vezi s tim: Ako se osjećate kao da ste na pravom putu i vidite 333, Firester kaže da je to prilika da razmislite o tome što odvajate vrijeme za ravnotežu u svom životu i budete zahvalni sebi i proslavite to.

Najgore kombinacije roditelja i djece prema horoskopu - ne uspijevaju se nikako razumjeti
Najgore kombinacije roditelja i djece prema horoskopu - ne uspijevaju se nikako razumjeti

3. Trebate se okrenuti radosti i stvaranju

Kao što je već spomenuto, 333 se također odnosi na stvari poput kreativnosti, radosti i komunikacije. U tom kontekstu, Buchanan kaže da često viđanje 333 može biti znak da se trebate osloniti na ove stvari kako biste mogli pronaći više sreće u svom životu.

Što učiniti u vezi s tim: Povećajte radost i sreću u svom životu, više se zabavljajte, radite više onoga u čemu uživate, bilo da to znači biti društveniji ili izražajniji, govoriti istinu i komunicirati, prihvaćati kreativnost, općenito, to je poticaj da budemo optimističniji i puni nade, kaže Buchanan.

333 značenje za ljubav

Ako ste u vezi - Budući da je 333 snažno povezan s temama komunikacije, ako se pojavi dok razmišljate o svojoj vezi, Buchanan kaže da to može biti podsjetnik na važnost iskrene i autentične komunikacije s našim partnerima, za razliku od stavljanja stvari pod tepih.

To također može biti poziv i da se razvedrite, da u vezu unesete malo zabave i budete pozitivniji jedno prema drugome, kao i prema i samoj vezi, dodaje ona.

Što učiniti: Ovisno o tome što mislite da veza treba, usredotočite se na unos više zabave u vezu i učinkovitiju komunikaciju.

- 333 vam signalizira da pronađete ravnotežu kako biste održali stvari na pravom putu. Možda ne komunicirate onako kako biste trebali ili je možda vrijeme da razmislite o tome što možete učiniti da date više partneru, a ovaj je broj poticaj od anđela da razmislite što trebate zanemariti i kako vezu vratiti na pravi put - pojasnila je.

Ako ste slobodni - Prema Buchananu i Firesteru, i vidjeli 333, a razmišljate o vezama znak je da prije svega pronađete ravnotežu u sebi, samo za sebe, kako biste mogli privući pravog partnera i biti spremni kada on stigne.

- Nedostaje vam ljubavi i pažnje prema sebi? Biti u vezi ne znači pronaći dio koji vam nedostaje u nekome drugome. Radi se o tome da budete cjeloviti sami kako biste mogli privući komplementarnog partnera kako biste poboljšali već postojeću radost - kaže Firester.

Što učiniti u vezi s tim: Prema Buchanan 333 u ovom kontekstu traži od vas da se podignete dajući sve od sebe kako biste se sami osjećali dobro.

- 333 vam govori da se naučite zabavljati i biti sretni sami, da prigrlite i slavite svoju individualnost i usredotočite se na pozitivne stvari u sebi i svom životu umjesto da upadnete u zamku uvjerenja da trebate nekoga ili nešto izvan sebe osjećati se sretno i potpuno - kaže Buchanan te dodaje da vas također može potaknuti da prvo pronađete sreću u sebi kako biste privukli pravu osobu.

- U međuvremenu, budite optimistični, puni nade i društveni te kreativni ako osjećate da ste tome skloni - ističe.

Horoskopski znakovi s kojima ćete imati najbolji seks ikada
Horoskopski znakovi s kojima ćete imati najbolji seks ikada
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju