Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
30 komentara

Facebook ima opciju za vlastiti avatar koji izgleda baš kao vi

Ako želite osvježiti svoj Facebook i izgledati drugačije, sada imate opciju izraditi avatar po sebi. Možete birati i opciju da vam on sam izradi avatar prema fotografiji

Foto: Facebook
30 komentara

Facebook je korisnicima omogućio da izrade vlastiti avatar, koji izgleda baš poput njih. Može se koristitit kao naljepnica u komentarima ili u messengeru. 

Njime će korisnici moći izraziti svoje emocije i raspoloženje. Nešto vrlo slično uveo je i WhatsApp prije par godina, s nizom opcija koje će vjerno predstaviti vlasnika, a može ga se koristiti za prikaz različitih emocija. Bitmoji alat je 2016. uveo i Snapchat. 

Foto: Facebook

U Facebooku s ovime žele privući mlađu publiku, a dostupno je i u Hrvatskoj. No možda ćete trebati updateati aplikaciju ili se jednostavno strpiti jer nije još dostupno na svim računima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Potrebno je ući u messenger ili u komentare te kliknuti na emoji ikonu te odabrati naljepnice. Tada će vam ponuditi opcije da izradite vlastito lice uz više vrsta dodataka.  

Postoji i opcija da Facebook automatski napravi avatar prema vašoj fotografiji, piše The Sun. 

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Vjeverica kao kućni ljubimac: TinTin ne napušta vlasnika

POGLEDAJTE VIDEO Tarik Filipović: #ZAJEDNO24SATA

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message