Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

Fantastični očevi: Ništa im nije preteško kako bi usrećili djecu

Bilo da su u sretnoj obitelji, samohrani ili očevi djece s hendikepom, imali težak život ili lagan, oni su spremni otići korak dalje kako bi za svoju djecu napravili što treba da budu sretni ili kako bi ih naučili lekciju

Foto: Pixabay/Merseyside Police
9 komentara

1. Samohrani otac nije znao napraviti frizuru svojoj kćeri pa je upisao frizerski tečaj, te joj danas radi predivne frizure. 

2. Tata je napravio tetovažu slušnog aparata kako bi pokazao potporu kćeri i primjerom pokazao da to nije ništa loše. 

3. Kći je htjela ići kao Mala sirena u maškare, ali nije imala s kim. Ovaj poduzetni tata je riješio situaciju kao superheroj.

4. Fotograf Dave Engledow je već duže vrijeme zvijezda na Internetu zahvaljujući brojnim serijama humorističnih fotografija koje je snimio sa svojom kćeri. 

 

Hope everyone had a safe Thanksgiving.

Objavu dijeli Dave Engledow (@wbfather)

5. Ovaj mladi tata nije imao nimalo problema obući jako kratko odrezane traperice kako bi dokazao svojoj kćeri da nošenje prekratkih traperica nije slatko, već ružno i neprimjereno. 

6. Neki očevi su po prirodi kreativni pa su tu kvalitetu prenijeli i u odgoj svoje djece.

7. Svaka čast tatama koji svojevoljno odluče postati eksperiment svojoj djeci.

8.  Samohrani otac Aaron svaki dan provodi vrijeme sa svoje dvije kćeri te im prenosi svoju ljubav prema glazbi.

9. Jedan tata, troje djece, osam godina - ista poza.

10. Ovaj tata je počeo dizajnirati haljine u stilu Disneyevih princeza kako bi usrećio svoje kćeri. Na kraju je pokrenu posao s haljinama, usrećio kćeri diljem svijeta, a i poneku suprugu.

 

Objavu dijeli Nephi Garcia (@designerdaddy_)

11. Kako bi se lakše nosio s odgojem svoje male djevojčice, ovaj samohrani tata je počeo crtati stripove koji su pomogli mnogim očevima u njihovoj borbi s pitanjima, pubertetom i mnogobrojnim preprekama koje se pojavljuju u odgoju djevojčica. 

12. Nakon što mu je supruga umrla pri porodu, ovaj tata je odlučio ostvariti jednu od njezinih velikih želja. Prije rođenja djeteta je smišljala uspavanke te ih pjevala i snimala, a čuvala ih je u zaključanoj datoteci. Nakon njezine smrti, tata nije nikako mogao ući u njezine datoteke pa je na Internetu tražio pomoć te je za par sati imao sve njezine pjesme. Tako je ostvario želju svoje pokojne supruge da ona svom djetetu pjeva uspavanke.

 13. Jedan tata je itekako svjestan koliko težak može biti prvi dan u vrtiću. Zato je odlučio svoju kćer iznenaditi predivnim poklonom kako bi joj uljepšao dan. 

14. Otac svaki dan nosi svog hendikepiranog sina skoro 30 kilometara u školu. 

15. Tata je za maškare obukao kostim Crvenkapice jer mu je kći, za promjenu, htjela biti vuk.I izašao u javnost. 

Pročitajte 10 nevjerojatnih činjenica o očevima.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message