Lifestyle

Komentari 9

Fenomenalni trik kako ohladiti bocu vina za samo 15 minuta

Fenomenalni trik kako ohladiti bocu vina za samo 15 minuta

Ako vam dolaze nenajavljeni gosti i nemate rashlađeno vino, onda isprobajte ovaj trik s ledom i soli koji će vaše vino ohladiti u samo 15 minuta. Tako je brzo i jednostavno

Žena iz grada Brisbanea u Australiji nedavno je otkrila trik za hlađenje vina u samo 15 minuta koji može idealno poslužiti za vruće ljetne dane. U videu Leanne u posudu s vodom dodaje led i dvije žlice soli, a zatim u tu otopinu stavi bocu vina da odstoji 15 minuta.

POGLEDAJTE VIDEO: Štetni učinci alkohola

Sol snižava točku smrzavanja vode pa će se led otopiti na nižoj temperaturi nego inače, što će rezultirati hladnijom vodom. Video traje manje od 20 sekundi, pregledan je tisuće puta, a ljudi u komentarima ispod videa hvale Leanne zbog njezine genijalne ideje.

Jedna je osoba rekla da joj je ovaj trik 'promijenio život', dok je druga rekla kako nam 'ovo svima treba'. Treća osoba je dodala: 'Trebao mi je ovaj trik! Hvala što ste ga podijelili. '

U interakciji sa svojim pratiteljima u komentarima, Leanne je napisala kako ovaj trik definitivno vrijedi znati jer vas može spasiti od pijenja mlakog vina, stavljanja brdo leda u čašu ili čekanja sat vremena da vino bude spremno za piće.

Postoje brojni drugi načini za hlađenje vina, primjerice možete staviti smrznuto grožđe u čašu jer ono neće razrijediti piće poput leda.

Drugi način je da zamotate bocu u vlažni ručnik i stavite je nakratko u zamrzivač - ručnik će se brzo smrznuti oko boce i manja je vjerojatnost da će eksplodirati u zamrzivaču, piše Metro.

POGLEDAJTE UŽIVO MARATON KEREKESH SHOW: