Obavijesti

Lifestyle

Komentari 166

Filmska noć za znakove: Ovan želi akciju, a Blizanci dramu

Filmska noć za znakove: Ovan želi akciju, a Blizanci dramu
1

Vaga voli komedije sa životinjama, Škorpion je obožavatelj horora, a Jarci će se najradije opuštati uz umjetnička djela Woodyja Allena. Otkrijte što koji znak voli

VIDEO

Ovan voli akciju i romantične komedije

Ovan je ljubitelj svih filmova koji sadrže akciju i sport, no ne buni se ni kada je u pitanju avantura. Među najdražim filmovima mu je James Bond i to onaj s Pierceom Brosnanom. Nježniji spol više će preferirati klasične romantične komedije poput "Prekida" s Jennifer Aniston i Vinceom Vaughnom u glavnim ulogama, ali i klasične akcije poput "Umri muški".

Bik preferira filmove u kojima ima nasilja

Filmovi s puno nasilja i seksa sadržaj su koji će sigurno zainteresirati ovaj znak. Obožava radove Quentina Tarantina, a osim akcijskih, dragi su mu i horori. No njihov filmski ukus ne staje na tome jer obožavaju i crno-bijele klasike, pogotovo one s Charliejem Chaplinom. Ipak, to se sve mijenja nakon što Bik postane roditelj pa tada radije poseže za crtićima poput "Potrage za Nemom" i mirnijim, obiteljskim filmovima. 

Za Blizance je psihološka drama najbolji odabir

Budući da su intenzivan znak, Blizanci najviše uživaju u psihološkim dramama kao što je "Vječiti sjaj nepobjedivog uma". Osim drame, vole i erotske filmove poput "Devet i pol tjedana". No, najviše će ih zabaviti komedija, koja mora biti jako smiješna da bi zadovoljila njihov ukus. Za njih definitivno nisu akcijski filmovi.

Rak voli dokumentarce

Ovaj vrlo emocionalni i ženstveni znak najviše će uživati u sentimentalnim filmovima poput ljubavnih drama i komedija. Film "Osmijeh Mona Lise" gdje glavnu ulogu tumači Julia Roberts idealan je za svakoga Raka. Osim ljubavnih, Rak voli i povijesne filmove te dokumentarce jer iz njih može nešto naučiti. 

Lav će uvijek izabrati ljubavni film

Iako to nikad neće priznati, Lav je potajni sentimentalac. Ljubavni filmovi uvijek će ga razveseliti i dirnuti, a među njima su "Ljubavna priča" s Ryanom O'Neillom i "Terms of Endearment" s Jackom Nicholsonom. Ljubitelji su i vintage komedija s Charliejem Chaplinom, Abbotom ili Costelom. Mnogi Lavovi vole Clint Eastwooda, pa ni s njegovim filmovima ne možete pogriješiti. Rado će pogledati i akciju, no ako mogu birati, to će uvijek biti "ljubić" ili komedija. 

Za Djevicu su filmovi u kojima životinje imaju glavnu ulogu

Praktična Djevica može se prilagoditi svakom žanru i voli gledati svašta. Ipak, osobito joj se sviđaju filmovi sa životinjama u glavnim ulogama te filmovi znanstvene fantastike poput "2001: Odiseja u svemiru". Osim filmova za zabavu, tu su i dokumentarni filmovi koje Djevica obožava i uvijek će radije pogledati njega nego komediju.

Komedija je za Vagu idealan film

Veliko Vagino srce najviše će razveseliti smiješni filmovi sa životinjama. Uživat će i u crtanim filmovima, koje vole gledati s najmlađima, poput Ledenog doba. No Vaga voli i srcedrapateljne ljubavne filmove ali i znanstvenu-fantastiku poput "Legende" s Tomom Cruiseom što je čini odličnim kompanjonom za gledanje filmova.

Za Škorpiona su horori prvi izbor 

Škorpion je uvijek tajnovit i misteriozan pa će i njegov izbor filmova biti takav. Dobri horori poput "Noć živih mrtvaca" ili "Teksaški masakr motornom pilom" uvijek će biti njihov izbor. Osim horora, uživat će i u dobroj kombinaciji akcije i smijeha poput "Oceanovih 11". Osim ovih žanrova, Škorpion voli i vječne klasike poput vesterna.

Strijelac će odabrati pustolovne filmove

Strijelac je ljubitelj pustolovnih filmova u kojima prevladava akcija poput nezaobilaznog Jamesa Bonda. Rado će pogledati i filmove  s prekrasnim krajolicima pa zbog toga voli dokumentarce o putovanjima i dalekim krajevima. Obožava i komedije te će se vrlo rado nasmijati na vratolomije inspektora Clouseaua u "Pink Panteru".

Svi filmovi Woodyja Allena dolaze u Jarčev obzir

Jarac je znak koji voli lakrdije poput "Vriska", no privući će ga i znanstvena fantastika "Star Treka" ili "Star Warsa" koje smatra legendarnima. Njegov omiljeni redatelj je Woody Allen pa su njegovi filmovi na samom vrhu najdražih filmova.

Vodenjak voli kultne filmove

Kod Vodenjaka ništa nije obično, pa tako ni filmski ukus. Voli kultne filmove poput "Rockyja" i "Terminatora", ali i vizionarske filmove o budućnosti. Obožava Alfreda Hitchcocka i njegove "Ptice" ili "Psiho". Filmovi katastrofe također će razveseliti svakog Vodenjaka.

Ribe vole filmove za djecu

Ribe uživaju u laganim i zabavnim filmovima poput romantičnih komedija, avanturističkim filmovima poput "Brodoloma života" s Tomom Hanksom, ali i onim kultnim poput "Foresta Gampa". Obožavaju i filmove za djecu kao što su "Harry Potter", "Ledeno doba" ili "Kronike iz Narnije".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 166
VIDEO

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto
DOBRO JE ZNATI

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto

Vozači možda nisu svjesni da privjesci za daljinske automobilske ključeve imaju niz skrivenih značajki. S kombinacijom dva gumba iskoristite značajku koja je idealna pomoć vozačima ljeti

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume
Dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja: Bikovi će negodovati, a Ovan uživati u društvu prijatelja
ŠTO VAS OČEKUJE ZA 1. MAJ

Dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja: Bikovi će negodovati, a Ovan uživati u društvu prijatelja

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje