![Fino i lagano: Popečci od tikvica](https://img.24sata.hr/_ksG_q70Kh70KNz3Shipr6bhKak=/414x267/smart/media/images/2020-42/dreamstime-s-131538982.jpg)
Ako imate višak tikvica i ne znate što bi s njima, popečci su izvrstan način za iskoristiti ih. Djeluju poput pohanaca pa će za njima lako posegnuti i djeca koja nisu sklona povrću
Lifestyle
Komentari 12Ako imate višak tikvica i ne znate što bi s njima, popečci su izvrstan način za iskoristiti ih. Djeluju poput pohanaca pa će za njima lako posegnuti i djeca koja nisu sklona povrću
Sastojci:
Priprema: Tikvice ogulite i naribajte, posolite, promiješajte i pustite da odstoje desetak minuta. Dobro ih ocijedite i stavite u zdjelu. Dodajte jaje, luk, češnjak, gris i začine. Pustite da odstoji 20 minuta da griz upije tekućinu.
Ako je i dalje prevlažno, umiješajte još brašna. Oblikujte popečke, uvaljajte ih u mrvice i pržite na ulju po pet minuta sa svake strane.