Obavijesti

Lifestyle

Fitness programi u sportskom centru Mofit u Zagrebu

Fitness programi u sportskom centru Mofit u Zagrebu
3

Smršaviti, biti ljepši, bolje se osjećati, imati više kondicije. Razni nas ciljevi tjeraju na bavljenje fizičkom aktivnošću. Nažalost većina odustane pod raznim izlikama

Smršaviti, biti ljepši, bolje se osjećati, imati više kondicije. Razni nas ciljevi tjeraju na bavljenje fizičkom aktivnošću. Nažalost većina na tom putu odustane pod raznim izlikama... nemam vremena, drugi tjedan počinjem itd.

Osnovni problem individualnog vježbanja je motivacija. Vodeći fitness programi sve više pažnje  posvećuju motivaciji i prihvaćanju fitnessa kao njege tijela i životnog stila. Nije problem kako i što početi vježbati, nego kako zadržati naviku bavljenja sportom.

Kada alarm zazvoni većina muškaraca se upisuje u teretane očekujući brz rezultat i povratak na ''staru'' liniju. Vježbanje u teretani je svakako dobra stvar ali traži čeličnu volju i znanje treniranja te prehrane.Naravno da većina odustaje nakon kratkog vremena.

Nasuprot tome, grupne vježbe su upravo to što većini muške populacije treba. Stručno vođeni trening s progresijom donosi brze rezultate i puno više motivira polaznike od rada u teretani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tradicionalno se grupne vježbe smatraju programima za žene i muški dio populacije ih izbjegava. Grupne vježbe poput suspenzijskog treninga,bodycombat-a i bodypump-a svakako nisu samo za žene, štoviše većina utreniranih muškaraca će kapitulirati pred takvim tipovima vježbi.

Prema istraživanjima manje od 5% građana Hrvatske se redovito bavi sportom. To objašnjava podatak da spadamo u 4 najdeblju naciju na svijetu po biomasi (više zemalja se nalazi u toj kategoriji) i da smo u samom vrhu po kardiovaskularnim oboljenjima.

Les Mills fitness programi od sada i u Zagrebu 

Vodeća svjetska kompanija na području fitness-a, Les Mills od sada je prisutna i u Hrvatskoj, ekskluzivno u fitness klubu MoFit.

 Les Mills fitness koncept primjenjuje se u više od 80 zemalja svijeta i 15.000 klubova.

Što ga čini tako posebnim i drugačijim?
1200 vodećih stručnjaka iz područja sporta, fitnesa, plesa, psihologije, prehrane,  osmišljavaju setove vježbi koji su drugačiji, zabavniji i više motivirajući. I što je najvažnije efikasniji su. Složeni programi obuke trenera kao i stalno polaganje ispita jamče kvalitetu i napredak svi polaznika ali i trenera. Programi koji se trenutno održavaju su : Bodycombat, Bodyattack, Bodybalace i Bodycombat.

Niste sigurni da je to prava stvar za Vas? Dođite i provjerite.Probni sat je BESPLATAN.

Spinning 

Spinning, dvoranski biciklizam na stacionarnim biciklima, od sada i u Zagrebu ekskluzivno u fitness centru MoFit.

 Želite li na brz, efikasan i zanimljiv način probuditi svoje tijelo onda je Spinning prava stvar za Vas. Spinning programi su prilagođeni svima bez obzira na dob ili kondicijsko stanje. Spinningom se bave profesionalni biciklisti ali i potpuni amateri.

Svojom raznolikošću i onim što nazivamo "efekt grupe" treninzi vas motiviraju i pružaju bolje rezultate iz tjedna u tjedan. Uživat ćete dok Vas mučimo uz fantastičnu muziku i video ture po cijelom svijetu.

Isprobajte relax spinning, opuštajuće iskustvo uz odabranu glazbu pruža osim fizičkog napora i mentalno opuštanje. Posebno je omiljen kod osoba sa stresnim zanimanjima.

Niste sigurni da je to prava stvar za Vas? Dođite i provjerite. Probni sat je BESPLATAN.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme
Razbijeni mitovi u koje mnogi vjeruju: Evo kako prati ručnike da što dulje ostanu mekani
JESTE LI ZNALI?

Razbijeni mitovi u koje mnogi vjeruju: Evo kako prati ručnike da što dulje ostanu mekani

Čak i svježe očišćeni ručnici mogu sadržavati 190.000 bakterija, a brojka se penje na čak 17 milijuna nakon samo jednog dana korištenja, ističe stručnjak