Lifestyle

Komentari 41

Fotografija vas i vašeg partnera može otkriti jeste li dobar par

Fotografija vas i vašeg partnera može otkriti jeste li dobar par

Ona može biti odličan odraz stanja u vezi, a vaša poza na njoj povezuje se i sa stvarima koje radite u svakodnevici. Za primjer odaberite fotku na kojoj ste oboje znali da se slikate

Ponekad je bolno očito da prolazite loše razdoblje u vezi, a ponekad je teško procijeniti i samim sudionicima odnosa kakvo je stvarno stanje, odnosno jesu li jedno za drugo na "duge staze" ili nisu. Mogu se osjećati zadovoljno, ali im nedostaje ono nešto, ili pak seks funkcionira a komunikacija stalno zapinje...

POGLEDAJTE VIDEO:

Razloga za predviđanje kraja odnosa može biti mnogo, a poznata autorica i seksualna terapeutkinja Tracey Cox tvrdi kako se stanje u vezi može procijeniti na vrlo jednostavan način - promatranjem fotografije para, piše Daily Mail.

Ona može skrivati tajne signale koje prije niste primijetili, a svakako su povod da promotrite svoj odnos i razmislite možete li ga te želite li ga učiniti boljim. Za primjer odaberite fotografiju na kojoj ste oboje znali da se slikate. Za pravi uvid neka fotka bude što svježija, a ako ste dulje u vezi usporedite promjene na fotografijama kroz vrijeme. 

Naravno, samo jedan ili dva znaka od niže navedenih nisu osuda vaše veze na propast, no ako su svi navedeni znakovi tu - razmislite o budućnosti.

Vaša veza je super ako na fotografiji:

Ako na fotografiji ne činite ništa od prethodno nabrojanog, razmislite o sljedećem:

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KEREKESH SHOWA NA NAŠEM YOUTUBE KANALU:

Najčitaniji članci