Obavijesti

Lifestyle

Komentari 41

Fotografija vas i vašeg partnera može otkriti jeste li dobar par

Fotografija vas i vašeg partnera može otkriti jeste li dobar par

Ona može biti odličan odraz stanja u vezi, a vaša poza na njoj povezuje se i sa stvarima koje radite u svakodnevici. Za primjer odaberite fotku na kojoj ste oboje znali da se slikate

VIDEO

Ponekad je bolno očito da prolazite loše razdoblje u vezi, a ponekad je teško procijeniti i samim sudionicima odnosa kakvo je stvarno stanje, odnosno jesu li jedno za drugo na "duge staze" ili nisu. Mogu se osjećati zadovoljno, ali im nedostaje ono nešto, ili pak seks funkcionira a komunikacija stalno zapinje...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Severinine ljubavi 02:13

Razloga za predviđanje kraja odnosa može biti mnogo, a poznata autorica i seksualna terapeutkinja Tracey Cox tvrdi kako se stanje u vezi može procijeniti na vrlo jednostavan način - promatranjem fotografije para, piše Daily Mail.

Ona može skrivati tajne signale koje prije niste primijetili, a svakako su povod da promotrite svoj odnos i razmislite možete li ga te želite li ga učiniti boljim. Za primjer odaberite fotografiju na kojoj ste oboje znali da se slikate. Za pravi uvid neka fotka bude što svježija, a ako ste dulje u vezi usporedite promjene na fotografijama kroz vrijeme. 

Naravno, samo jedan ili dva znaka od niže navedenih nisu osuda vaše veze na propast, no ako su svi navedeni znakovi tu - razmislite o budućnosti.

Vaša veza je super ako na fotografiji:

  • Se gledate izravno u oči, ili jedan od partnera nasmiješeno gleda u kameru, a drugi ga gleda u oči - takav pogled otkriva da nemate što skrivati.
  • Sjeli su na stolac/kauč pokraj vas, ili stali odmah iza vas - to pokazuje da ne žele biti fizički odvojeni, odnosno žele biti blizu
  • Vaš torzo je ispravljen ako ste u zagrljaju ili ste prebacili ruku jedno preko drugog - pogrbljivanje može biti znak mišljenja "hajde da odradimo tu fotografiju".
  • Vaše zdjelice su blizu - što su vaši kukovi i zdjelica bliži, to govori da ih u blizinu postavljate izvan fotografija, odnosno da vam je ta blizina prirodna, što označava da je seksualni život redovit i ispunjen.
Kako izliječiti slomljeno srce u 5 koraka: Izbjegavajte društvene mreže i zaljubite se u sebe
Kako izliječiti slomljeno srce u 5 koraka: Izbjegavajte društvene mreže i zaljubite se u sebe

Ako na fotografiji ne činite ništa od prethodno nabrojanog, razmislite o sljedećem:

  • Vi i vaš najčešće partner stojite udaljeno jedno od drugog, odnosno ne dodirujete se niti jednim dijelom tijela, jer fizička udaljenost se obično povezuje i s onom emocionalnom.
  • Jedino vrijeme u kojem se dodirujete je kod susreta, pozdrava pri odlasku ili kod seksa - izgubili ste fizičku intimnost i pretvorili se u "prijatelje s povlasticama".
  • Sve rjeđe se gledate u oči, a dok razgovarate jedno s drugim jedan od partnera gleda u zid/kroz prozor/ u mobitel.
  • Ako jedan drugog iznenadno ili spontano dotaknete, drugi se "trzne".
  • Kod sjedenja blizu jedan drugog stvarate fizičke pregrade - križate ruke, postavljate jastuke između, okrećete se leđima.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KEREKESH SHOWA NA NAŠEM YOUTUBE KANALU:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku