Obavijesti

Lifestyle

Komentari 107

'Francuska rivijero, sakrij se, Hrvatska je nova meka slavnih'

'Francuska rivijero, sakrij se, Hrvatska je nova meka slavnih'
6

Kristalno čisto more i slasni plodovi mora, kao i prekrasna obala koju obožavaju slavni, među kojima su i princ Harry i Beyonce, osvojili su portal Handbag

VIDEO

Nakon The Telegrapha i američkog TV showa "Party On", ponovno stižu nove pohvale svjetskih medija, a ovaj put same komplimente ima britanski portal Handbag. Prema njima, francuska rivijera ima opasnog konkurenta te je Hrvatska novo top odredište slavnih zvijezda. Portal navodi osam razloga zašto bi upravo Lijepa naša trebala biti na listi najpoželjnijih ljetnih destinacija. 

1. razlog: Krstarenje otocima

Više od 1000 otoka duž obale čine Hrvatsku pravim rajem za sve one koji vole krstariti. Skakanje s otoka na otok odličan je izbor za sve željne dobre zabave, a očekuje ih ronjenje uz obalu Visa i kupanje bez ijedne krpice na Rabu. 

2. razlog: Krenite putem slavnih na Hvar

Omiljena meka slavnih, Hvar, sinonim je za glamur, jahte i dizajnerske koktele. No on ima i drugu stranu, puno smireniju u kojoj se možete izgubiti na anonimnim plažama i suncu. To je pravo blaženstvo. Posjetili su ga i princ Harry i Beyonce. 

3. razlog: Kristalno čisto more će vas zapanjiti

Bilo da plivate, jedrite ili ronite, Jadransko more će vas oduševiti. Kristalno čisto more u kombinaciji s mediteranskom klimom i svježim zrakom, mogli bi vas navesti da se zapitate zašto u Hrvatsku niste došli i ranije, piše Handbag. 

4. razlog: Istražite novu Toskanu

Pitoreskna mjestašca, zelena brda i odlična tjestenina ne krase samo Toskanu, sve to ima i Istra. 

5. razlog: Plodovi mora su slasni

Osim prekrasne obale, Hrvatska nudi i slasnu hranu. Plodovi mora, kamenice ili riba na "gradele" probudit će sve okusne pupoljke, a košta manje nego što mislite. 

6. razlog: Dubrovnik - ideja za mondeno odredište

Dubrovnik je mjesto glamura, monumentalne povijesti i prekrasne arhitekture. On je izrazito pristupačan i sve bitno možete proći pješice, a plaža je tek nekoliko metara dalje. 

7. razlog: U Hrvatskoj nema tipičnih turista

U Hrvatskoj vas očekuje sva različitost turista, od Talijana, Slovenaca, Nijemaca i Austrijanaca do Norvežana. Izvrsna prilika da "izbrusite" svoje komunikativne vještine. 

8. razlog: Hrvatska je odlična za aktivan odmor

Unutrašnjost Hrvatske je idealna za aktivan odmor, od penjanja po stijenama do vožnje brdskim biciklom. Osim toga, možete isprobati vožnju po Velebitu ili krenuti na vožnju brodom do Kornata i vratiti se prirodi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku