Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Garažu je prenamjenila u san svakog djeteta - u igraonicu!

Garažu je prenamjenila u san svakog djeteta - u igraonicu!
8

Nicole Roberts (25) iz Engleske godinama je štedjela kako bi svoju garažu prenamijenila u dječju igraonicu za svoju djecu. Na igraonicu je potrošila sveukupno oko 43 tisuće kuna, ali djeca uživaju

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: IDEJE KAKO ZABAVITI DJECU DOMA, A DA U ISTO VRIJEME I VJEŽBAJU

Nicole Roberts (25) štedjela je godinama kako bi svoju garažu mogla pretvoriti u igraonicu za svoje dvoje djece. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

Sada je napokon dovršila 'uradi sam' projekt, koji svakako vrijedi pokazati. Nicole, frizerka iz Engleske, godinama je spremala, odnosno štedjela novac kako bi prenamijenila garažu. 

- Ova je soba izvorno bila garaža, ali znala sam i prije nego što smo se preselili da je ne bih držala kao garažu, a i trebala mi je dodatna soba za dječje igračke - rekla je Nicole za Metro.

Na kraju je potrošila oko 43 tisuće kuna kako bi uklonila garažna vrata, opeke na prednjoj strani, dodala prozor, izolirala prostor i dodala vrata.

No kada je to sve uredila, sobu je pretvorila u san svakog djeteta, a to je igraonica sa mnogo igračaka. 

- Štedjela sam za prenamjenu garaže nekoliko godina i prije nego smo se uselili. Završetak prenamjene koštao nas je oko 43 tisuće kuna. Moj je partner električar, pa smo i na tome uštedjeli. Imali smo i obiteljskog prijatelja koji je žbukao zidove. Cijela pretvorba trajala je samo oko tjedan dana. Od početka sam znala da ova soba treba biti svijetla i šarena, a koji je bolji način da se to postigne nego s duginim bojama - rekla je Nicole.

Nicole je većinu namještaja kupila u Ikei, a spremnici za odlaganje igračaka koštali su je sveukupno otprilike dvije tisuće kuna. Šarene naljepnice za zid platila je oko 180 kuna. 

- Svidjela mi se ideja da djeca imaju svoj mali kućni kutak s perilicom rublja, kuhinjom i tržnicom. Kuhinja je s eBay-a i koštala je oko 570 kuna, perilica rublja oko 220 kuna, a tržnica oko 180 kuna. Planiram ubuduće dodati neke police na zidove kako bi tamo stavila i njihova umjetnička djela - rekla je Nicole.

Nicole i njezina djeca oduševljeni su kako je soba ispala, a djeca jedva čekaju novi dan da se ponovno igraju u ovoj preslatkoj igraonici.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: RASPLAKAO SVE: PRIJE SMRTI TATA (32) OSTAVIO PORUKU ŽENI I DJECI

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Pokretanje videa...

00:24
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam