Lifestyle

Komentari 14

Gdje u šoping za praznik: Neke trgovine rade skraćeno, a ima i onih koje će biti zatvorene

Gdje u šoping za praznik: Neke trgovine rade skraćeno, a ima i onih koje će biti zatvorene

Ako ste planirali u četvrtak ići u kupovinu, donosimo popis trgovina i njihovo radno vrijeme na praznik. Iako neke rade skraćeno, ima i trgovina koje rade po standardnom radnom vremenu

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje je službeni praznik, pa će neke trgovine raditi skraćeno, a neke neće uopće. Pogledajte kakvo je stanje s radnim vremenom trgovina na vašoj lokaciji.

Radno vrijeme Lidla će biti nešto skraćeno, a kako će raditi onaj u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Neke poslovnice Konzuma neće uopće raditi, dok će druge raditi skraćeno, a kako će raditi pojedina trgovina pogledajte ovdje.

Spar i Interspar zasada nije točno odredio hoće će radno vrijeme biti skraćeno, ali je naglašeno da je moguće da će se radno vrijeme razlikovati, pa svejedno možete provjeriti kako radi vaša obližnja poslovnica ovdje.

Povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje poslovnica Kauflanda u Vukovaru neće raditi. Radno vrijeme ostalih poslovnica Kauflanda razlikovat će se od lokacije do lokacije, što možete provjeriti ovdje. Unutar izbornika Poslovnice u gornjem lijevom kutu otvara se radno vrijeme Kauflanda, ovisno o pojedinoj lokaciji. Osim na internetskoj stranici, radno vrijeme trgovina možete provjeriti i u Kaufland aplikaciji. 

Plodine su objavile kako će svi supermarketi sutra raditi po nedjeljnom radnom vremenu.

Trgovina Eurospin nije objavila posebnu obavijest kako će im poslovnice raditi na sutrašnjih dan, ali svejedno možete to provjeriti odlaskom na njihove stranice ako se bilo što promijeni.

Ako planirate ići u Tommy, ovdje možete vidjeti detaljne informacije kako će raditi koji market.

Radno vrijeme Studenca ostaje nepromijenjeno, svi marketi će raditi po standardnom radnom vremenu.

Ako se sutra planirate uputiti u NTL, bilo bi dobro da provjerite radno vrijeme njihovih poslovnica ovdje, jer sve uglavnom rade skraćeno do 13 sati, samo neke od njih rade dulje, a neke uopće ne rade.

Pevex će sutra raditi skraćeno od 8 do 14 sati, a onaj u Vukovaru neće raditi. Trgovina Bauhaus također neće raditi.

Dm će većinu poslovnica zatvoriti, a neke će raditi po standardnom radnom vremenu. Radno vrijeme možete pogledati ovdje.

Prema prilagođenom radnom vremenu radite će Bipa, a detalje provjerite ovdje.

Što se tiče Mullera, on će neke poslovnice zatvoriti, neke će raditi skraćeno, a neke će raditi puno radno vrijeme. Ovdje provjerite kako radi vaša poslovnica jednim klikom.

Avenue Mall i Arena Centar rade normalno, kao i City Center One East i West, dok Westgate nije objavio kako radi na sutrašnji dan.

Mall of Split i Joker Split će raditi prema standardnom radnom vremenu.

Rijeka Tower Center je objavio detaljan popis kako točno rade trgovine po katovima, pa to možete provjeriti ovdje.

Na sutrašnji praznik će PulaCityMall raditi po standardnom radno vremenu.

 

Najčitaniji članci