Obavijesti

Lifestyle

Komentari 79

Glam baka (84) ostvarila je san i ima vlastitu liniju trepavica

Glam baka (84) ostvarila je san i ima vlastitu liniju trepavica

Obožavam make-up, ali trepavice su mi omiljene, i to u svakome ‘make-up looku’, kaže baka Livia iz Dalmacije kojoj je unuka Tea Flego pomogla pokrenuti brend trepavica Glam Ma

VIDEO

Da za modu i šminkanje nikad nije kasno, pokazuje 84-godišnja Livia, koja uživa kad je njezina unuka Tea Flego, vrhunska make-up artistica svjetskoga glasa, uredi tako da na kraju njezine fotografije krase svjetske modne časopise.

POGLEDAJTE VIDEO: Baka ima svoju liniju trepavica

Pokretanje videa...

Baba makeup 01:23

- Marljivo smo kreirale i zabavljale se proteklih godina. Danas se možemo pohvaliti svojim brendom, linijom trepavica Glam Ma - kazala je Tea, Dalmatinka s pulskom adresom.

Poznato je da Splićanke vole modu i sve ono što je usko vezano za ljepotu.

- Tako je i moja nona oduvijek voljela lijepi komadić garderobe i makar jedan ruž. Danas joj na snimanjima nisu strane ni perike raznih boja i dužina, a obožava ružičastu dugu periku, trendovske oversized sunčane naočale, velike trepavice, pa i rajfove na jednoroga - kazala je ponosna unuka Tea.

Je li ovo najseksi baka svijeta? Njen recept za to je smrzavanje
Je li ovo najseksi baka svijeta? Njen recept za to je smrzavanje

Tea baku šminka još od djetinjstva. Ideja za pokretanje Glam Ma rodila se prije četiri godine.

- Obožavam make-up, ali trepavice su mi omiljene, i to u svakome ‘make-up looku’. Smatram da mi trepavice naglašavaju i otvore moje oči - objasnila je baka. Tako je Tea došla na ideju da njih dvije kreiraju nešto samo njihovo.

- Nona je to zaslužila. Željela sam da nas dvije ostavimo nekakav trag, da ljudi, osim videa, pamte i njen proizvod. Gotovo četiri godine zajedno smo nas dvije stvarale današnje trepavice, a s obzirom na to da ne živimo u istom gradu, uz pomoć videopoziva zajedno smo dizajnirale, odlučivale, crtale - kaže Tea. 

Sretan rođendan baka Anđela! Napunila je čak 107. godina
Sretan rođendan baka Anđela! Napunila je čak 107. godina

-  Baka živi u Dalmaciji, ali često joj idem u posjet. Danas su naše trepavice dostupne u šest različitih stilova, upakirane u luksuznu kutiju optočenu blještavim cirkonima, jer drukčije niti ne može osim glamuroznih trepavica, glam bake - kaže unuka. Njihov poslovni potez zamijetili su mnogi strani mediji.

- Naša imena našla su se u NY Timesu, Huffington Postu, NY Postu, The Sunu, Mirroru, Cosmopolitan US-u, Graziji... Prenijela nas je i čuvena emisija ‘Good Morning America’, koju prati oko 30 milijuna ljudi. I kad smo mislile da smo dostigle vrhunac, zazvonio je telefon i kontaktirao nas je Vogue! Željeli su ekskluzivni intervju o baki koja je u 84. godini pokrenula svoju beauty liniju - kazala je Tea. Livia je zahvalna svojoj unuci na ostvarenju želja.

- U svijetu se čude jer valjda njima nije uobičajeno da se žene u godinama sređuju. Kad bi posjetili Split, bilo bi im jasnije. Mi smo takve. Od kada se rodimo do kada se ugasimo. Istina, ostarimo pa nas muče bolesti, ako prebacimo fokus na ljepotu, manje dijagnoza imamo. Šalu na stranu, ja i Tea volimo ovako provoditi vrijeme zajedno, šminkamo se, pjevamo, snimamo. Mene to veseli, a vidim da veseli i naše pratitelje. Ima svakakvih komentara, ali uglavnom su pozitivni. Šminka je kamuflaža i puno napravi, ali ona prava ljepota dolazi iz pozitivnog duha. Kad se sve spoji, to je dobitna kombinacija - mudro je kazala baka. Obje su dodale da ljepota ne poznaje godine i ona je vječna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku