Lifestyle

Komentari 14

Glavna nagrada: Razvod! Ova stranica platit će sve troškove

Glavna nagrada: Razvod! Ova stranica platit će sve troškove

Prosječni troškovi razvoda iznose oko 375.360 kuna u Britaniji, a sudski troškovi više od 17.000. Site za izvanbračne afere svojim korisnicima nudi izlaz - razvod

Britanski site Maritalaffair.co.uk pokrenula je natječaj "Osvoji razvod" na svojim Facebook stranicama, a sretni dobitnik dobiva plaćene sudske troškove rastave braka, piše The Huffington Post. Stranica će pobjedniku pokriti troškove u visini 17.325 kuna. Svi koji žele sudjelovati na natjecanju mogu se jednostavno prijaviti na winadivorce.com, a pobjednika će izabrati nasumično. 

Istraživanje britanske osiguravajuće kuće Aviva od prije par godina pokazalo je kako prosječan razvod košta 375.360 kuna, a sudski troškovi iznose više od 17.000 kuna. Nedavna studija je pak pokazala kako je stopa razvoda danas za 200 puta viša nego prije stotinu godina. 

- Na ovaj način želimo pružiti sretan završetak ljudima koji su u nesretnom braku, a ne mogu iz njega izaći zbog visokih troškova - istaknuo je osnivač stranice Paul Graham. 

U većini slučajeva glavni razlog rastave je izvanbračna afera. Povjerenje se nakon toga trajno gubi i partneri ne žele nastaviti živjeti u takvom odnosu, dodao je Georgian Chase, odvjetnik specijaliziran za brakorazvodne parnice. 

Najčitaniji članci