Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

HalfPrice u Hrvatskoj: Premium brendovi po povoljnim cijenama

HalfPrice u Hrvatskoj: Premium brendovi po povoljnim cijenama

Hrvatska je peta zemlja u Europi u kojoj je ovaj popularni lanac otvorio svoju novu trgovinu, a kupci na 2500 m² prodajnog prostora mogu pronaći široki asortiman premium brendova po vrlo povoljnim cijenama

VIDEO

Popularni maloprodajni lanac dizajnerske odjeće i obuće HalfPrice konačno je stigao u Hrvatsku. Na preko 2500 metara kvadratne površine službeno je otvorena prva HalfPrice trgovina u Zagrebu, u kojoj kupci mogu pronaći široki asortiman proizvoda i modnih dodataka.

U bogatoj ponudi HalfPricea tako se nalazi preko nekoliko tisuća artikala po vrlo atraktivnim cijenama, od brendova široke potrošnje pa sve do premium svjetskih brendova. 

Ovaj zanimljiv i moderan koncept poslovanja koji će zasigurno obogatiti ponudu svakog trgovačkog centra prvi je takav u Hrvatskoj, a cijene brojnih artikala popularnih premium brendova snižene su čak do 80 posto i više. 

- Ovakav koncept off-pricea kakav prvi put na hrvatsko tržište donosi HalfPrice iz dana u dan postaje sve popularniji i traženiji među mnogim kupcima diljem svijeta. Danas svatko želi posjedovati neki dizajnerski komad, a pritom ga kupiti po znatno povoljnijoj cijeni. Nadamo se da će ga zavoljeti i hrvatski kupci jer u HalfPriceu mogu očekivati vrlo raznoliku ponudu, u kojoj će čak i oni najzahtjevniji sigurno pronaći nešto za sebe' - istaknula je Martina Perić, marketing menadžerica CRO & Sl HalfPricea. 

HalfPrice je potpuno novi brend na tržištu koji je uspješno lansiran početkom svibnja u Poljskoj, a zatim su otvorene prve poslovnice u Austriji, Mađarskoj i Češkoj.

Hrvatska je tako postala peta zemlja u Europi u kojoj je ovaj popularni lanac otvorio svoju novu trgovinu, a u kojoj se može pronaći široka ponuda kvalitetne odjeće, obuće, kozmetike, igračaka i dodataka za dom. 

Brendovi pokreću novu etapu: Popravljat će odjeću koju od njih kupimo za očuvanje Zemlje
Brendovi pokreću novu etapu: Popravljat će odjeću koju od njih kupimo za očuvanje Zemlje

Koncept branda je takav da svaki dizajnerski komad dolazi u svega nekoliko primjeraka, stoga kupci moraju redovito pratiti HalfPrice i biti brzi prilikom donošenja odluke o kupnji, jer svakodnevno dolazi nova odjeća, obuća i modni dodaci. 

Povodom otvorenja prve poslovnice u Hrvatskoj, HalfPrice je za sve kupce priredio i brojne pogodnosti kao što su poklon voucheri, a tu su i stalne pogodnosti poput rođendanskih kupona, SALE kutka, kao i pogodnost povrata bez računa.

Također, ukoliko postanu članovi HP kluba kupci ostvaruju dodatnu pogodnost koja se zaista isplati, a to je 7% dodatnog popusta svakog utorka. 

Svoj omiljeni komad dizajnerske odjeće, obuće ili raznih dodataka kupci sada mogu nabaviti u prvoj HalfPrice trgovini koja je otvorena u sklopu WESTGATE Shopping Cityja u Zagrebu/Zaprešiću, a otvorenje nisu propustili ni poznati hrvatski influenceri i ljubitelji mode poput Marka Cuccurina, Kristine Prgić, Jelene Marinović i Sonje Švajhler. 

Gdje u šoping za praznik: Neke trgovine rade skraćeno, a ima i onih koje će biti zatvorene
Gdje u šoping za praznik: Neke trgovine rade skraćeno, a ima i onih koje će biti zatvorene

Više informacija o novom trgovačkom lancu može se pronaći na službenoj stranici https://halfprice.eu/hr i društvenim mrežama Instagramu i Facebooku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Recept za domaći pelinkovac
PRIPREMA JE JEDNOSTAVNA

Recept za domaći pelinkovac

Tri žlice listova pelina i cvjetnih vrhova dobro usitnite i stavite u staklenu bocu. Prelijte jednom litrom crnog ili bijelog vina te umiješajte od 150 do 200 grama meda i dobro zatvorite